M

Onbaşı
09 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Yeni anakart sonrası format şart mı ?
Merhaba,
Ben msi x99a g7 kullanıyordum ama bozuk olduğu için iade edip Asus x99-a 3.1 aldım. Haftaya sistemi tekrar kuracağım fakat eski Anakartın driverları üstünde duruyor hardisk in w10 kullanıyordum ya ben de format atmak isterdim ama müstakil bir evde oturduğumuzdan berbat bir internet altyapımız var ve indirmem gerek oyunlar var şimdi format atarsam indirmem gerekn 5 tane daha falan oyun olucak bütün oyunlar aralıksız 2 hafta mı alır hatta daha fazla acaba format atmadan ne gibi yollarla sorunu mu hallederim acaba eski driverları manuel silebilir miyim ?
M
8 yıl
Hangisi daha hoş ?
Hangisini tercih ederdiniz ?
2 tane motor arasında hiç bu kadar kalmamıştım delirmek üzereyim karar vermek zor dışarda görseniz sizi hangisi daha çok etkilerdi ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Ehliyetle, ehliyetsiz araç kullanmak :)
Başlığı görünce WTF ne diyor bu salak çocuk dediğinizi hissedebiliyorum :D olay aynı başlıktaki gibi birazda dikkat çekici diye seçtim her neyse sadede geliyim ehliyet yaşları güncellendi biliyorsunuz 16 iken a1 alıp 125cc sürebiliyoruz (125 likten motor mu olurmuş hele birde racing ! ) ben ne kadar normalde kurallara uyan biri olsamda (yalan ) 125cc ye o parayı veripte elimde kalsın istemiyorum şimdi ben o yüzden yamaha r25 almak istedim biraz çekiciliğinden, biraz bütçe sorunum çok olmadığından, birazda ilk 8000 devirde yumuşak kalpli olduğundan fakat bu motor için a2 ehliyet isteniyor acaba ben bu motoru alsam (ki alıcam gibi gözüküyor) a1 ehliyetle sürdem ( ne kadar yasak olsada ! ) çok sorun olur mu ? Mesela çevirmeye girdim polise a1 i uzattım polisleri bu şekilde kandırabilir miyim ? Mutlaka 1-2 tanesi yer ama yemiyenlerde olur... Ayrıca şimdi detayına firmiyim uzamasın bir tanıdığımız var erdoğana kadar ilişkisi var emniyet müdürü falanda tanıyor(kendiside biraz buna güvenerek emniyet şeridi falan kullanıyor zaten benide sever) yani 1-2 defalık kurtarabilirim. Sizce bir sorun var mı zaten eğitimleri alacağım birazda scooter tecrübem var sonucta a1 ehliyetimde var yapsam sizce çok kötü bir şey yapmış mı olurum ? Bu arada ist/ bahçeşehirde oturuyorum otobana pek çıkma zaten ilk aldığımda bir kaç ay otobana hiç çıkmam
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.