V

Teğmen
08 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
4 yıl
Servisin nedenini bulamadığı 0 km Polo sorunu
Arkadaşlar merhaba

Araç dururken ilk hareket etmede (debriyajı ilk kaldırmada) böyle bir ses yapıyor, motor ısındıktan sonra geçiyor. Bunu rolantide de yapıyor. Servise götürdüm 3 gün kaldı araç ses gelmiyor bulamadık, bir daha olursa getirin dediler. Ne yapacağım bilmiyorum. Sorunu bulamadılar. Sizce neden yapar bu sesi bilen varsa yardımcı olabilir mi. Araç henüz 14 bin km de.







V
4 yıl
Laptop harici ekran kartı bağlama
Arkadaşlar merhaba bende lenovo'nun all in one pc si mevcut yani bütün sistem ekranın içinde. Pci-express aparatı satılıyor ve bildiğiniz gibi laptoplara da harici ekran kartı bağlayabiliyoruz bu aparat sayesinde. Benim size sormak istediğim sorular;
1. Benim ana kartımda m2 sata için boş portlar var bunları Pci-express portu gibi kullanabiliyor muyum. Wifi kartını sökmek istemiyorum bu sebeple soruyorum.
2. ARKTEK GEFORCE GTX1050Tİ 4GB DDR5 128B bir ekran kartı var fiyatı uygun geldi sizce bunu almam mantıklı olur mu

Kendi işlemcim i5 7400T
V
4 yıl
Instagramın algıda seçicilik yapması
instagramda bir sayfanın paylaşımının altına yorum yaptım. Sonra yorumu'mum altına cevaben 2 yorum daha yaptım. Yaptığım cevapların birisi diğer insanlar tarafından görünüyor, diğeri görünmüyor. görünmediği içinde yanlış anlaşılmama sebep olup beni mağdur ediyorlar. Şimdi sormak istediğim bu yorumun diğer hesaplarca görünmemesi sayfa yöneticisinin yaptığı bir şey midir yoksa aptal instagramın yazılım hatasından mı kaynaklanıyor. Böyle bir şey daha önce de başıma gelmişti. Yorumun biri görünüyor öbürü sanki hiç yayınlanmamış gibi.
V
4 yıl
Adını Hatırlamadığım Bir Korku Oyunu
Arkadaşlar bir korku oyunu vardı. Oyunda adam tek başına yazlığına mı ne gidiyordu biraz kafa dağıtmak için. Sonra evde akşam takılırken pencereden dışarıya bakınca bir adam ona doğru bakıyordu. Yavaş yavaş eve yaklaşıyordu. Evde kamera sistemi vardı bakabiliyorduk dışarı. Bir süre sonra eve giriyordu bizde ondan saklanıyorduk. Oyunun en sonunda dışarda gezerken "arkana bak" diye bir yazı okuyordu. Biz okuyup arkamıza bakınca insan sürüsü bizi kovalamaya başlıyodu öyle bitiyodu.

Bu oyunun ismini hatırlayan varsa söyleyebilir mi ?
V
5 yıl
Oppo telefon sürekli çince bir şeyler konuşuyor
Arkadaşlar kapatmayı bulamadım. Gece yarısı uyuyorum bir şeyler söylüyor bilen varsa yardımcı olabilir mi cihaz honor 10 lite
V
5 yıl
SSD ve Intel Optane sürücü beraber çalışır mı
Merhaba arkadaşlar,

Benim pc de 16 gb intel optane sürücü ve 2tb hard disc mevcut. Samsung 860 QVO SATA III 1TB lık ssd almayı düşünüyorum. Optane sürücüsü kartta takılı kalsa bana bir faydası olur mu. Yoksa işlevsiz mi kalır ssd ile çalışırken. Sizce dursun mu yoksa optane i ssd alınca elden çıkarayım mı ?
V
5 yıl
Lenovo Error 1962 winows çökme hatası yardım
Arkadaşlar merhaba 3 ay önce lenovo all in one pc aldım bugün durduk yere “Error 1962 windows not found” hatası alıyorum sistem açılmıyor. Hard disc de bir problem yok çalışıyor. İnternette bios da status menüsünde bazı seçenekleri enable yapma vs tarzı bir yöntem var. O işe yaramıyor. Aynı sorunu yaşayan bile varsa yardımcı olabilir mi :(
V
5 yıl
0 km polo sert debriyaj
Merhaba arkadaşlar aracı daha yeni aldım şuan 4500 km de polo comfortline manuel. Aracın debriyajı bana biraz sert geliyor. Eski 15 senelik başka aracımızın debriyajı pamuk gibi. Ama polo da öyle değil. Sizde normal midir. Servise götürmeye var mı. Sıkışık trafikte yoruluyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
V
5 yıl
iphone xr ekranın aşağısında hafif renk dalgalanması
Arkadaşlar xr da özellikle turuncu renklerde ekranın alt kısmında rente hafif dalgalanma var çok dikkatli bakınca belli oluyor. Sizde turuncu renkli bir fotoğraf açıp dediğim gibi bakarsanız ekranı yan yatırarak bakarsanız daha rahat göreceksiniz ordaki sıkıntıyı. Acaba bu genel bir sorun mudur cihazı versek yenisiyle değişim yaparlar mı ?
V
5 yıl
Hulusi Akar\u0027ın Patrick Shanahan\u0027a yazdığı mektubun metni nasıl bulunur.
Merhaba,

Patrich Shanahan'ın yazdığı orjinal mektup ve türkçe metni zaten internette her yerde mevcut. Bakanın cevap olarak yazdığı mektubu bulamadım. Link varsa bilen atabilir mi acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.