N

Çavuş
02 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
Sıcak su buharı makinesi
Merhabalar,
Ankara'da evimizde havayı nemlendirecek bir makine bir türlü bulamadık. Piyasadaki bebekler için satılan soğuk buhar makinelerini kastetmiyorum..Weevel, rigo vs hepsini denedim. 4 farklı alet aldım sattım, fakat bu aletlerin tamamı gereksiz; soğuk buhar odayı nemlendirmiyor ayrıca nem aleti aldım ölçtüm, gerçekten faydası olmadı. 1 tane plastik hazneli elektrikli ısıtıcıya benzer sakat bir aletle buhar yapıyoruz tabi güvenilir değil; öte yandan cattle kullanıyoruz, çamaşırları evin içinde kurutuyoruz fakat nafile. Aile boyu hastayız. Çocuk perişan, hanım perişan ben perişan...
Duygu sömürüsünden sonra, sadede geleyim. Hayatımda hiç bu kdar marka veya makine araştırıp çaresiz kaldığım bir durum olmadı. Allah aşkına bana 1 odanın nemini gerçekten temin edecek bir sıcak buhar nemlendiricisi tavsiye edecek biri var mıdır ? (veya nemlendirici+ısıtıcı da olur)
Nolur bu weevel meeval fakir rigo yok iyonizerli vs aletleri tavsiye etmeyin. Bildiğiniz suyu kaynatıp buhar çıkartan kontrol edilebilir bir alet yok mudur yahu?
Teşekkürler şimdiden...
N
8 yıl
Samsung UHD TV\u0027ler ve Radyasyon Etki Alanı
Arkadaşlar merhaba,
48'' bir Samsung UHD Tv'nin radyasyon seviyesi için güvenli izleme mesafesi ne kadardır? 20-30 cm mesafeye etki yapar mı?
Özellikle yakından izleyen çocuklar için endişem var. TVlerin LEd'lerde santimlerle ölçüldüğünü 5-10 cm yakındaki alanlarda bile radyasyonun çok etkili olmadığını okumuştum ama UHD tvlerle ilgili bir yorum bulamadım.
1m mesafeden izlemek "radyasyon" açısından sıkıntı yaratır mı örneğin.
Selamlar,
N
8 yıl
Aiptek p70 Tablet Hakkında
Dostlar merhaba,
Aynı zamanda projeksiyon olarak kullanabileceğim bir tablet arıyorum.
Online satış sitelerinde çok satan bir model olan Aiptek P70Win projeksiyon özelliği bulunuyor. Fakat çok güçlü müdür bilmiyorum veya tatmin edecek seviyede mi? Almış veya test etmiş olanlar bilgi verebilir mi bu ürünün artıları ve eksileri nedir?
Selamlar,
N
8 yıl
Araç Kamerası ve Eğlence Sistemi (Arkaya Monitor) Takdırmak İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Sorunumu güncelliyorum,

- ix 35 Design Pack aracıma Ön Cam Kamerası (Dashcam) ve Arka Cam Kamerası taktıracağım. Kameraları, power bankları, hafıza kartlarını vs aldım. Acaba bu kameraları Ankara'da nerede ve kaça taktırabilirim en iyi şekilde? Aracın bayisi takmazsa garantisi etkilenir mi?

- Araçta koltuklara 2 adet ekran ve eğlence sistemi takdırmak istiyorum. Araca navigasyonlu ekranlı cihaz takdırmıştım bununla uyumlu ekranlar hangileri olabilir ve nerede kaça takabilirim (Ankara)?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Saygı ve selamlar,
N
8 yıl
Canon Powershot SX720 HS Hakkında
Değerli dostlar,
Favorim olan ve bir süredir satışa sunulmasını beklediğim Canon SX720 ile ilgili değerlendirmelerinizi bekliyorum.
Esasen uzman bir Nikon'um var ama projeci ve genelde uzaklardaki şantiyelere seyahat eden birisi olduğumdan tünel gibi kapalı ortamlarda (aydınlık) çekim yapabilen, gece dışarıda kaliteli foto yakalayabileceğim, bu arada gezip gördüğüm bölgelerde geniş açıyla manzara fotoları da yakalayabileceğim, uzaklardan telezoomla detay yakalayabileceğim, süper zoom, ultra hafif, dslr olmayan ama onlara yakın kalitede, objektif yükünü kaldıracak, fiyatı 1000 TL'leri geçmeyecek, wifi bağlantılı bir kamera (fotoğraf makinesi) arayışı içerisindeydim.
Sanırım aradığım makine Canon'un Martın sonunda Amerika'da piyasaya çıkaracağı Powershot SX720 HS..
Nikon (Esasen favori markam), Fujifilm, Sony, Pentax vs hepsiyle karşılaştırdım.
270 gr ağırlığı ve 25-750 mm zoom'uyla sanırım hayatımı kurtaracak ve sevdalandığım bir makine :)
Fikrinizi alabilir miyim acaba? Henüz piyasaya sürülmemiş olsa da P900, Sx410 ve Sx60'ı gibi yakın makineleri tecrübe ettiyseniz memnun kaldınız mı? Nikon P900, P600, Canon Sx540, SX50 ve 60 modellerinde fiyat ve ağırlık ciddi farkediyor; bilmediğim hafif başka süper zoom var mıdır?
Teşekkürler, selamlar,
N
8 yıl
Araç İçi Kamera Tavsiyesi Rica Ediyorum
Değerli dostlar,
Aracıma(ix35) kamera taktırmayı düşünüyorum ancak son bir kaç gündür incelememe rağmen işin içinden bir türlü çıkamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, kriterlerime en uygun kamera hangisi olabilir acaba?
Bu arada diğer başlıklardaki bilgiler için de teşekkürler.

Kriterlerim şöyledir;

1- Ebat çok önemli değil ama çok kaba olmamalı, ayrıca küçük olursa iyi olur.
2- Çekimi iyi ve net olmalı.
3- Araca bağlantı rahat olmalı, çekincem cama vakumlu yapıştırmalar vurma anında çıkması..
4- Ön kamera yanı sıra arka kamera da olsa iyi olur. Veya iyi bir ön kameraya basit bir arka kamera kombinasyonu olabilir mi? (Ayrı ayrı çalıştırılabilir sanırım). Fakat arka kameranın görüntü kalitesinden bağımsız olarak gece çekimlerinde ne kadar etkili ve net olabilir acaba, nihayetinde far ışığı görüntüyü bozmaz mı? Açı kurtarır mı, gece plakayı okuyabilecek bir kamera var mıdır geniş açılı ve uygun fiyat? Veya özetle arka kamera verimli çalışır mı?
5- Ön kameraya verebileceğim para 70-75 USD geçmemeli. Arka kamera için 30-40 USD. Yani toplamda en fazla 100-110 verebilirim.
6- GPS benim için önemli değil ama tabi lokasyon kaydı olsa süper olur. Veya bu konudaki görüşünüz nedir, gps olmadan kamera kaydı tek başına yeterli oluyor mu kaza anında kanıt olarak? Ben olduğunu düşünüyorum fakat belki de GPSin de gerektiği durumlar vardır, varsa ne olabilir?
7- Pilli istemiyorum kablo bağlantılı olmalı.
8- Alternatif olarak park halinde kontak kapalı iken hareketi algılama şansı var mıdır? Yani hırsızlık veya araç sürtmesi/çarpması durumlarında kayıt yapabilecek?
9- Telefonumdan kontrol şansı var mıdır veya izleme? Uzaktan kontrol etme veya bakma vs..
10-Tarih, saat, gps bilgileri her seferinde sıfırlamamalı. Buda çekincelerim arasında. "Her sefer" kontak zamanları mıdır onu da bilemiyorum..
11-Bu kriterler haricinde dikkat etmem gereken başka bir özellik var mıdır?

Bunların bazılarının mümkün olamayabileceğini tahmin ediyorum ama maalesef bu seviye kameralarda pek tecrübem yok ve desteğe ihtiyacım var, forumu mümkün mertebe okudum fakat bu kriterlerle örtüşen bir kamera veya kombine sistem bulamadım gibi. 3-4 kamera ön plana çıkıyor ama onlar da çin malı, çin malı olması farketmez mi?
Şimdiden anlayışınız ve desteğiniz için teşekkürler.
Saygılar,
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.