A

Çavuş
13 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
Terim 1 - Yanal 0
Aykut düşmanlarına gelsin bu mağlubiyet.Nerde son derbideki fenerbahçe?
A
12 yıl
korkak oynayarak şampiyon olamayız
yazıklar olsun elimizdeki maçı verdik, playofflarda bundan ötesi olacağını sanmıyorum.
A
12 yıl
Simeone: Kolay Maç Oldu
Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Beşiktaş karşısında ikinci yarının kendileri için daha kolay geçtiğini söyledi.
Simeone, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, kendi sahasında güçlü bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, ''İlk yarıda sıkıntılı dönemler yaşayacakken iyi kapandık. Almeida ve Edu'nun hızlı hamleleri bizi sıkıntıya sokabilirdi. Ancak kapanarak bunları engelledik. İlk yarıdaki baskıya engel olduk. İkinci yarı daha kolay bir maç oldu'' dedi.
İngiliz takımlarının elenmesinden sonra UEFA Avrupa Ligi'nde şanslarının daha mı fazla olduğu yönündeki soruyu cevaplayan Diego Simeone, ''Onları eleyen takımlar daha güçlü. Bu bakımdan işimiz henüz kolaylaşmadı'' ifadelerini kullandı.
A
12 yıl
Alex\u0027in ligde en çok gol attığı takım?
Bilen varmı acaba?
A
13 yıl
İsrail: \u0027İslamcılara karşı son kale de düştü\u0027
İsrail'deki haber sitelerinden Ynet'in bazı yetkililere dayandırarak verdiği habere göre, Türkiye'de 4 komutanın istifası İsrail'de endişelere neden oldu.
TEL AVİV - İsrailli haber sitelerinden Ynet, İsrailli yetkililere atfen verdiği haberinde, Türk Genelkurmayındaki gelişmeler nedeniyle İsrail'in endişeli olduğunu belirtti.

Haberde, İsrailli yetkililerin, ''Ankara'daki siyasi gelişmeleri derin endişeyle izlediği'' ve özellikle Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'le birlikte, diğer üç kuvvet komutanının görevlerini bırakmasıyla ilgili endişelerini dile getirdikleri kaydedildi.

Habere göre, adı verilmeyen İsrailli bir yetkili, ''Bu hareket Başbakan Erdoğan ve İslamcıların işine yarıyor. Bu gelişme, Türkiye'de islamcılara karşı son kalenin de düştüğü anlamına geliyor'' ifadelerini kullandı.

İsrailli yetkililer, söz konusu gelişmenin, Mavi Marmara olayıyla ilgili BM'nin Palmer raporu üzerinde bir uzlaşmaya varılması ihtimalini de etkileyeceğini öne sürerken, bir yetkilinin bunun, Türkiye'den özür dilenmesi konusunda hükümeti zorlayan Savunma Bakanı Ehud Barak'ı, özür dilenmesine kesinlikle karşı oldukları bilinen Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman ile Başbakan Yardımcısı Moşe Ya'alon karşısında da zayıf düşüreceğini iddia etti.

Haberde, Başbakan Erdoğan'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin birlik ve beraberlik içinde görevlerini sürdürmeye devam edeceğini söyleyerek, Türk hükümetinin oluşan endişeleri gidermeye çalıştığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de ''kimsenin olanları bir kriz gibi görmemesi gerektiği ve yaşananların kendi çapında olağanüstü bir durum olsa bile, herşeyin kendi yörüngesine girdiği'' yolundaki sözleri hatırlatıldı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25237230/
A
13 yıl
Kaç senede toparlanırız?
Yıldız oyuncularımız elden birbir gidiyor.Küme düşme durumunda toparlanmamız ne kadar sürer?
A
13 yıl
hotmail hesabı kapatma hakkında
270 gün hesaba girilmezse, kapandıktan sonra bir başkasının o adresi alması çok saçma değilmi? özel olarak gelecek olan maillerr yeni alacak olan kişiyemi gidecek?ya adresin yenii sahibi kötüye kulllanırsa bilgileri ??bunlar hakkında kesinn bir bilgiye sahipmisinzz?? cevaplarsanız çok makbule geçer..
A
13 yıl
hotmail hesabı kapatma hakkında
270 gün hesaba girilmezse, kapandıktan sonra bir başkasının o adresi alması çok saçma değilmi? özel olarak gelecek olan maillerr yeni alacak olan kişiyemi gidecek?ya adresin yenii sahibi kötüye kulllanırsa bilgileri ??bunlar hakkında kesinn bir bilgiyee sahipmisinzz??cevaplarsanız çok makbule geçer..
A
13 yıl
Avrupa fatihi geri döndü
3-0 gibi net skor ve Beşiktaşın intikamını aldığınız için ayrıca tebrik ediyorum.
A
13 yıl
Puan Silmeye Fener\u0027li Duruşu
Fenerbahçe Tribün Birliği, bir ceza üzerinden pazarlık yapılmamasını istedi ve küme düşürülmeyip eksi puanla başlamalarına karşı oldukları duyurusunu yaptı.

Fenerbahçe Tribün Birliği yapılan açıklama şöyle:

“Oluşturulan kamuoyuna göre eğer TFF şike ya da teşvik olduğu kararını verirse‚ küme düşürülmeyip‚ yönetmelik değişikliğiyle puan uygulamasıyla cezalandırılması hedeflenmekte. Eğer ki ceza olacaksa‚ karşılığı neyse razıyız, en ağır şekliyle uygulayın‚ onun da altından kalkmasını biliriz. Burada hedef başka takımların ekonomilerini kurtarmaksa‚ bu planın içinde olmayacağız. Söz veriyoruz ki; Feneriumlar’dan 1 ürün alıyorsak 2 ürün alacağız‚ tüm kombineleri alacağız. Yönetimden tek isteğimiz‚ üzerimize oynanan bu oyunda şanlı tarihimizi pazarlık konusu yapmayınız. Unutmayınız ki; biz bize yeteriz...”

DERNERKLER TOPLANIYOR
Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü'ne bağlı taraftar dernekleri, son dönemde yaşanan gelişmeler nedeniyle birlik ve beraberlik mesajları vermek için 29 Temmuz Cuma günü 3 ayrı merkezde toplanacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, taraftar derneklerinin son dönemde yaşanan gelişmeler üzerine kulübe destek olmak ve birlik beraberlik mesajları vermek amacıyla 3 ayrı merkezde, ''Bu Sevda Bitmez'' adı altında bir organizasyon düzenleyecekleri kaydedildi.

Kamuoyuna Fenerbahçe taraftarlarının sesini duyurmak amacıyla organize edilen toplantıların, Ege Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'ne bağlı derneklerin katılımıyla İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda, Güney Marmara Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'ne bağlı derneklerin katılımıyla Yalova Atatürk Yürüyen Köşk'te, Trakya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği'ne bağlı derneklerin katılımıyla da Şarköy'de yapılacağı vurgulandı.

Tüm Fenerbahçe taraftarlarının davetli olduğu organizasyonun 29 Temmuz Cuma günü yapılacağı açıklanırken, bir araya gelecek olan taraftarların, dernekler birliği başkanlarının saat 19.07 de okuyacağı bildirilerle, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne sonuna kadar destek verdiklerini belirterek, birlik beraberlik mesajlarını tüm kamuoyuna iletecekleri ifade edildi.



Kaynak AA
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.