U

Er
05 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
5 yıl
toyota avensis 2.0 alınır mı ?
iyi günler,

Yeni bir araç almak istiyorum ve bütçem 35 ile 37 bin arası(çok fazla değil biliyorum). Şu anki aracım 1989 300 D 3.0 Motor ve arabamın yaşından dolayı çok çürüğü var ve ona masraf yapmaktansa yeni bir araca geçmek istiyorum. Kafama büyük geniş konforlu Avensis yattı, duruşu olsun konforu olsun çok hoşuma giden bir araç. Okuduğum kadarıyla lpg sorunu var fakat güzel bir ustalıkla lpg kullananlar memnun kaldı. Aranızda tecrübesi olup kullananlar var ise değerli görüşlerini bekliyorum.
U
6 yıl
Ödeme sorunu ( kredi kartı )
Merhaba arkadaşlar,

Ben Tera’yı Xbox’da oynuyorum ve Tera türkiye’de kapalı olduğu için makinenin konumunu Avrupa’nın herhangi bir ülkesine çevirerek indirmek zorunda kaldım, oyunu oynuyorum fakat Tera Storedan bir şey alamıyorum, kredi kartım geçersiz sayılıyor ayarl konum ile kredi kartının bağlı olduğu ülke uyuşmamasından, bunun nasıl üstesinden gelebilirim ? :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.