B

Çavuş
20 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Dsg\u0027nin düşük hızda, yoğun trafikte kullanımı
Aracı yeni aldım (2019 style 1.6 tdi 30k km) daha önce dsg kullanmadığım için haliyle araştırıyorum nasıl daha düzgün kullanabilirim diye.. Düzgün kullanımda sorunsuz bir şanzıman olduğunu anladım. Fakat aracı düşük hızlarda düzgün kullanmanın çaresi pek yok gibi.. Malüm 5-6 km hıza eriştiği zaman vitesi 2ye atıyor, ola ki hızlanmazsanız 2. Viteste yarım debriyaj gidiyor araç, düşük hızda akan trafikte de "hele bi 500 metre açılsın öyle giderim" diyemiyorsunuz.. O yüzden f1 kulakçıkları ile manuel moda geçip vitesi küçülterek yol alıyorum ama bazen mallaştığını hissedebiliyorum şanzıman "niye 1e aldın ne güzel 2ye atmıştım" diyor.. Bu şekilde manuele alarak vitesi 1e alırsak kavramayı koruyalım derken mekatroniğe bir zarar verir miyiz? (manuele alıp çok sık komut göndermenin mekatroniğe zararı olduğunu okumuştum) ayrıca şunu da farkettim, kulakçıklarla vites düşürünce, vites topuzu ile düşürmekten daha geç algılıyor gibime geldi ve daha kararsız gibi. Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
B
3 yıl
Honda CR-V 2015-2016 1.6 dizel 4x4 almak
Herkese iyi forumlar. 60-100 bin km arası 2. El bir araç alma aşamasındayım(320-340 bin tl arası)(executive) . Kullanan arkadaşlar ne der? "Crv alma şunu al bu fiyatlara daha mantıklı" dediğiniz marka model var mı? Km düşük olacak ve 4x4 olacak farklı bir araç tavsiyesi olan arkadaşlarımızı da dinlemek isterim. Neden 4x4 kışları rahat etmek(kışları haşin geçen bir yerdeyim) ve araçla bağ-bahçe giderken arkama çok bakmamak istiyorum(sık gidiyorum). O paralara 2012 150-200 bin km civarında xc60 da geliyor hem km hem çekiş kafamı çok karıştırıyor o yüzden bilen abilerimize bir danışmak istedim.
B
4 yıl
2012 1.6 tdi manuel superb chiptunning
Yaptıran var mı? Yaptırmayan neden yaptırmadı? Nerede yaptırmalı? Nerede yaptırmamalı? iyi forumlar.
B
5 yıl
Freemont alıyorum..
Diğer freemont konuları bayağı eskidiği için yeni bir konu açarak fikirlerinizi almak istedim..
Kısaca şöyle karar verdik.. Eski aracım 2015 opeldi. Ailecek "dur şu yolu bir deneyelim" sevdalısı olduğumuz için suv arayışına girdim(altını vura vura bi hal oldu opelim.) Sonunda kaportacı olan kuzenimle az hasarlı, servis bakımlı, 157 bin kmde lounge paket bir freemont aldık ve yapılıyor(90 bine mâl oldu diyelim tüm bakımları dahil) Eski konu sahipleri, kullanan arkadaşları gerçekten çok merak ediyorum, araçlarını satanlar neden sattı, binenler kaç bin kmde motorda ciddi hasarlar oluştu, memnuniyetler aynı şekilde devam ediyor mu.. 2 dakikanızı bu meraklı kardeşinize ayırırsanız çok mutlu olurum. Aracı önümüzdeki hafta sonu alıyorum nasipse. Teşekkür ederim iyi forumlar.
B
5 yıl
Bosch b1zmı 18604 klima
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 2017 model Bosch b1zmı 18604 18000btu klima siparişi verdim(geçen seneden 1 adet stokta kalmış) (3950 tl) Satan arkadaş üretiminin çinde olduğunu, motor aksamının Mitsubishi tarafından yapıldığını vs. Anlattı, kendi araştırmalarımla öyle olmadığını tahmin ediyorum, fakat evdeki diğer tüm beyaz eşyalarım bosch, 4. Yılında daha tık demediler bu yüzden gene de tercihimi bundan yana kullandım. Sizce doğru mudur, geri dönme şansım varken dönmeli miyim, kullanan arkadaşlar veya tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim iyi forumlar.
B
5 yıl
Geçici görevlendirme ve yolluk
90 gün süre ile geçici görevlendirildim. Görevim bitti ve yolluk ödeme kısmına gelince haftasonlarının çıkarılması gerektiği söylendi. Kanunda böyle bir ifade yok benden bunu nasıl talep ediyorlar? 90 gün süre ile görevlendirilenler tam, 90-180 arası 2\3 yevmiye verilir ifadesi yer alıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya da aynu problemi yaşayan
B
6 yıl
Joie every stage 0-36 isofix oto koltuğu
Arkadaşlar internette kullanıcı yorumu çok az ne yazık ki çareyi geniş bir kitlesi olan donanımhaber ailesine sormakta buldum.. Kullanıcılar almayı düşünenler önermeyenler varsa bu başlık altında bu koltuğu biraz yorumlayabilirsek çok sevinirim.
B
6 yıl
Opel astra j 1.6 lpg boşa atınca stop etme sorunu
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Aracım j kasa sedan 2015 model benzin-lpg(brc marka)
Aracım şu an 69 bin km'de bujileri alaşım çelik takılmadı. Her 10 bin kmde düzenli bakımını yaptım. Aracın problemi şu şekilde:
Sabahları ilk hareketlendiğinde (benzinde de lpgde de aynı şekilde) motor soğukken debriyaja basınca-boşa atınca stop ediyor.Şimdiye kadar en fazla 2 kez üst üste stop etti. Gün içerisinde hiçbir şekilde stop etmiyor.Sabahki stoplardan sonra arabada hiçbirşey yokmuş gibi devam esiyor(stop ederken titreme devirde dalgalanma vs Olmuyor.) aracın bujileri değişti gaz kelebği temizlendi. Daha önce buna benzer bir konu açılmış fakat sonuç bulunamamış varsa aynı problemi yaşayan çözüm bulan yardımcı olursa çok sevinirim. En kısa zamanda video ekleyeceğim.

Edit stop etme videosu:https://www.youtube.com/watch?v=ZV2aRDrLSDc

3 kez üst üste stop etme videosu(iyice korkutmaya başladı..):
https://www.youtube.com/watch?v=IIDDiIuWPeQ&feature=youtu.be
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.