A

Onbaşı
20 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
BUNUN ADI ALÇAKLIK
Bütün sene çalışıp didiniyoruz yazın 3-4 gün de olsa tatil yapalım dedik.

Otel araştırıyorum 29 temmuz - 1 ağustos sadece 3 gecelik X hotel. havuzu var herşey dahil falan. trivagoya girip bakıyorsun 3 gün 3 bin lira.

Ama aynı otel alman sitesinde 2.100 lira. Heriflerin aylığı TL'ye vurunca benimkini 5'e katlıyor hem de benim ülkemde tatil yaparken benden az para ödüyorlar. Benimle aynı şeyi yiyecek (hatta daha fazla) aynı havuza girecek, benim içtiğimin 3-4 katını içecek.

Kimse bana alman şöyle harcıyor böyle bahşiş bırakıyor demesin. O günlüğü 100 euroluk hotele gelen alman orta direk bile değil. Rezervasyon yaparken de yazıyor Almanya'da daimi ikametiniz yoksa girişte sorun yaşayabilirsiniz! Yani resepsiyondaki Türk, Türk'e yokuş yapacak girişte.

Yazık ya kendime ve vatandaşımızın haline acıdım.


Belki abartıyor diyeceksiniz ama vatana ihanet sadece devlet sırlarını gidip düşmana satmak mıdır? Bu Türk halkı vatanın unsuru değil mi? Elin almanına ucuz sunulan imkan Türk'e neden pahalı? Bu düpedüz VATANA İHANET'tir.
A
5 yıl
İstanbul Havalimanından Yolcu Almak?
arkadaşlar yeni havalimanına giden oldu mu dış hatlardan yolcum gelecek onu almak için gideceğim otopark vs kullanmayacağım yine de ödeme yapmam gerekecek mi? diğerlerinde öyle bir şey yok biliyoruz ama bu yenisi nasıldır?
A
5 yıl
[ACİL] Daha Mantıklı Bir Öneriniz Var Mı?
Merhaba, çok kısa süre içinde laptop almam gerekiyor. Bütçem de taş çatlasın 3100 - 3200 TL.

Acer A515-51G-51RY
Intel Core i5 8250U
4GB DDR4 2133Mhz
1TB
MX150
Windows 10 Home
15.6" FHD

Şu an indirimde tam 3 bin liraya geliyor. Sabit parçaları harika, ilerleyen aylarda bir ssd bir de ram taktım mı uçarmış gibi geliyor. Bu fiyatlara daha mantıklı bir laptop alabilir miyim. Herkesin fikirlerini bekliyorum.
A
5 yıl
İsmek Eğitiminden Verim Alan?
selam yarın ismek'in java eğitimine gideceğim tavsiyeleriniz neler herhangi bir programlama eğitimine katılan var mı? verimli olur mu? eğitim bitince işe yerleşmeyi hayal etmiyorum ama 3 ayım da boşa gitmesin
A
5 yıl
ANKET - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimlerinde Kime Oy Vereceksiniz?
Evet yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Amaç forumun nabzını tutmak, faydasız tartışmalara girmeyelim lütfen. Forum kullanıcılarının Türkiye geneli seçmen ortalamasıyla çok çok farklı olduğunu da önceki seçim anketlerinde gördük, bir anlam yüklemeye gerek yok.

Bir tarafta yıllardır siyasetin içinde olan, önemli görevlerde bulunan, tanıdık bir isim Binali YILDIRIM,
Diğer tarafta her ne kadar fazla tanınmamış olsa da, ilk başlarda CHP seçmeninde şüpheyle yaklaşılsa da her gün AK PARTİ kalelerine giren, çarşı-pazar dolaşıp halkın içine karışıp acaba dedirten Ekrem İMAMOĞLU.

Hadi bakalım.
A
5 yıl
Marcao - Luyindama \u003e Popescu - Bülent
Birlikte oynadıkları ilk maç itibariyle çok bariz ortada bu iki stoper bizi 10 yıl idare eder. Ya da en aşağı 40-50'ye satarız her birini.
A
5 yıl
YURTDIŞINDAN LAPTOP ALMAK??? YARDIM
Merhaba, birkaç aydır laptop araştırıyorum. DDR4 ve en az 940mx ekran kartlı şeylere bakıyorum.
Mart ayında hollanda ve ispanya'ya gideceğim. Euro'nun durumu da belli ama sizce yurt dışından laptop almak mantıklı mı?

Media Markt gibi yerlerden alınca galiba vergi iadesi alınabiliyormuş. Ya da E-Bay gibi yerlerden ikinci ellere baksam nasıl olur?
A
5 yıl
Durup Dururken Açılan Reklam Sayfası
Dün uygulama tercihlerini sıfırladıktan sonra telefon durup dururken reklam sayfaları açmaya başladı. Uygulamalar kısmında yeni farklı bişey göremiyorum ne yapmam lazım
A
5 yıl
Cüzdan Kullanıyor Musunuz?
Geçen sene falan bir tuhafıma gitti birkaç gün etraftakilerin arkasına baktım artık kimse cüzdan kullanmıyor ben niye hala işçi emeklisi dayılar gibi cüzdan kullanıyorum diye kendime sordum. Zaten cüzdandakilerin çoğu yılda bir lazım olan işe yaramaz kartlar.

Cüzdanı attım ama şimdi ne yapacağım? Gerekli şeyleri telefon kılıfının arkasına koyuyorum ama oradan da birini çıkarırken başkası düşüyor, birkaç kere başıma geldi.

Siz ne önerirsiniz?


Yanımda mutlaka taşımam gerekenler:

- Ehliyet
- 1 Kredi Kartı (Nfc'li telefona geçsem kurtulurum aslında)
- Kurum Kimliği (Normal ehliyet boyutunda)
- 1 banknot (20 veya 50 lira bulundurmak lazım.)
A
5 yıl
Teşekkürler Asus
Geçtiğimiz yıl aldığım Zenfone 3 telefonum geçen hafta bozuldu. Şarj olmamaya ve şarj aletini aşırı derecede ısıtmaya başladı. Asus'un sitesinden online olarak arıza kaydı oluşturdum. Türkiye'ye özgü firmalar gibi hiç kimseye dert anlatma veya birşey ispatlamaya çalışmadım. Ki arıza çoğu firmanın "tozlanmış, cisim sokmuşsunuz" vs. gibi bahanelerle müşteriye yıkmaya çalışacağı bir arıza.

Bir bilgilendirme e-postası gönderdiler ve telefonu UPS Kargo ile adresimden aldırdılar. Gönderdikleri takip numarası ile onarımın ne aşamada olduğunu sürekli takip edebildim. Bugün de telefonu bana ulaştırdılar. Ne para ne fatura ne garanti belgesi sordular.

Helal olsun Asus. Bundan sonra öncelikli tercihim asus olacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.