S

Er
08 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Türk Telekom Altyapı Sorunu
Merhabalar. Ben vodafone net adsl kullanıyorum. Fakat adsl kullandığım için hızım 7mbiti geçmiyor ve kopma gibi sorunlar oluyor Ping sorunu ise cabası.İnternet sitelerinden sorgulattığımda adresimde adsl hizmetinin olduğu 2.sokak altımda ise vdsl hizmeti olduğu yazıyor.Aynı şekilde 10metre uzaklıkta caddenin karşısındaki binalarda da vdsl destekli olduğu görünüyor. Sokağıma vdsl altyapısı getirilmesi için ne yapılabilir. Saha Dolapları hakkında bazı şeyler okudum bulunduğum evin 20metre uzağında eski bir saha dolabı var.Onun değiştirilmesi için şikayette mi bulunmam gerekir?
S
8 yıl
Video çözünürlük sorunu??
Vestel v 5x 960x540 çözünürlüklü android cihaza sahibim fakat youtube da en yüksek 360 p video çözünürlüğü var 480p yok. Ne yapabilirim?
S
9 yıl
Ttnet hız Problemi Cevap Lütfen :)
Öncelikle merhaba. Bu siteye bu tür konular çok fazla olduğundan katıldım :D . Sorunum şu ki 1 sene öncesine kadar 16 mbps 75 gb akk li internet bağlatmıştım. Fakat hızı
tam alamadığım için hızımı yaklaşık 1-1.5 ay önce 8 mbps ye düşürdüler. 2 gün önce sorunsuz 8 mbit kullanıyordum . Ping değerleride gayet iyi idi fakat 2 gün sonra hızım yaklaşık 7mbit e pingim düştü ve ping değerlerinde bir artış oldu . Sizce bunun nedeni nedir. (Şimdiden teşekkürler) Modem değerlerim resim.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.