J

Çavuş
02 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
9 yıl
Toptan çorap almak hakkında
Beyler ben çorap almaktan sıkıldım açıkcası, sürekli kaybolmalarından da. O yüzden tek tip gidip 100 adet kadar çorap almayı düşünüyorum. Hem daha uyguna gelir hem de çiftlerin hepsi aynı olacağından her sabah çift arama derdinden kurtulurum. İnterneti şöyle bir araştırdım ama dişe dokunur bir şey yok.http://www.corapfabrikasi.com/anasayfa diye bir sayfa buldum. Alışveriş yapanlar var mı? Fiyatlar iyi göründü. Baya iyi hem de.http://www.corapfabrikasi.com/toptan-ucuz-erkek-corap/erkek-duz-corap 12'li çorap 7,5 tl, tanesi 0.6 kuruşa geliyor. Çorap konusunda pamuklu olsun gerisi önemli değil düşüncesindeyim. Buradan ya da başka yerden alışveriş edenler varsa fikirlerini bekliyorum.
J
9 yıl
Fındık alma zamanı
Şu an yeni mahsül var. Fındık borsasında taze kabuklu fındıklar 10-11 TL civarında. Gittigidiyor ve Sahibinden satıcılarında 15-16 bandında seyrediyor. Sanırım tam Zamanı almanın, 3-5 kilo alıp tüm kıl boyunca kırıp kırıp yemeklik :) siz ne düşünüyorsunuz?
J
14 yıl
Vodafone iphone 4 için 2 hafta bekle diyor!
iPhone 4 ilk satışa çıktığı gün sabah vodafone a gidip hattımı taşıdım ve 18 aylık iphone 4 taahütlü sözleşmeyi imzaladım. Bana hattım taşınır taşınmaz telefonumu teslim edeceklerini söylediler. Hattım taşındı ama bu sefer bana 2 hafta bekle diyoar cep merkezi, ürün yokmuş ellerinde. Bunu yaşayan var mı? Ya da bana cep merkezin yaptığı bir oyalama mı?
J
20 yıl
Palm VX Yazılım Pen Sorunu
Merhaba
Bir adet Palm Vx e sahibim. Palm os olarak 3,5 yüklü. Geçen gün eReader uygulaması hata verdi ve Palm'i resetlemek zorunda kaldım. Sonra açıldı ama Pen'i sağlıklı çalışmamaya başladı. Hiç bir şekilde Home butonuna tıklayamıyorum ve Pen ile istediğim yerde işlem yapamıyorum. Ekranda dokunduğum yerin 2 cm altına işlem yapıyor. Bir türlü düzeltmedim. Palm'im de işletim sistemini nasıl yenilerim. Yeni bir tür format atma durumu var mı? Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.