YENİ YIL HEDEFLERİNİZİ HAYATA GEÇİRİN

Yeni bir yıla daha girerken, her sene olduğu gibi ‘yeni bir yıl, yeni bir ben’ hayalleri ile
planlar yaptığımız, kendimize yeni yıl hedefleri koyduğumu bir dönemdeyiz.
Peki bu yıl diğer yıllardan farklı olacak desek, ne dersiniz?

Bu yıl, sizi hayallerinize ulaştıracak yetkinlikleri öğrenebileceğiniz,
yeni bir hobi keşfedebileceğiniz bir yıl olabilir. Nasıl mı?

Udemy ile hep yapmak istediğiniz ancak nasıl yapacağınızı bilmediğiniz
her şeye başlayabilirsiniz. Hep olmak istediğiniz kişi haline gelmek için
popüler kurslarımıza kaydolun.

Yeni Yıl indirimleri başladı. 100.000’den fazla kurs şimdi yalnızca 24.99 TL!



Yeni bir hobi edinin: Fotoğrafçılık

A’da Z’ye Fotoğrafçılık kursu ile elinizde fotoğraf makinesi veya cep telefonu ne olursa olsun daha iyi fotoğraflar çekebilir, fotoğraflarınızı profesyonel fotoğrafçılar gibi düzenleyebilir ve eğer istiyorsanız fotoğraftan para kazanmayı öğrenebilirsiniz.A’dan Z’ye Fotoğrafçılık kursu şimdi sadece 24.99 TL

Anlıyorum ama konuşamıyorum demeyin, İngilizceyi öğrenin

Sosyal medya, filmler, diziler, kitaplar ve belki de küçük yurt dışı seyahat deneyimlerinizden aşina olduğunuz İngilizceyi artık gerçekten anlamak ve sadece anlamakla da kalmayıp konuşmak istiyorsunuz, değil mi? Sıfırdan, en temelden, adım adım kurallarıyla İngilizce öğrenebileceğiniz 20 saatin üzerinde İngilizce kursu şimdi sadece 24.99 TL!

Kendi mobil uygulamanızı olsun: Android ile uygulama geliştirme

Instagram, Foursquare klonları gibi popüler uygulamalar yazarak Android mobil uygulama geliştirmeyi öğrenebilirsiniz. Üstelik herhangi bir yazılım ya da programlama dili bilgisi bilmenize gerek yok. Çalışan bir bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın olması yeterli.Android mobil uygulama geliştirme kursu şimdi sadece 24.99 TL.

Beyaz şapkalı hacker olmayı öğrenin, kendinizi siber saldırılardan koruyun

Kariyerinizde beyaz şapkalı hacker olma hedefleriniz varsa, ağ ve web uygulama güvenliği konularında detaylı ve uygulamalı bilgiler edinmek istiyorsanız bu Uygulamalı Beyaz Şapkalı Hacker Kursu'nu çok seveceksiniz. Boğaziçi Üniversitesi Siber Güvenlik Merkezi Topluluğu tarafından titizlikle hazırlanan Etik Hacker Olma kursu sadece 24.99 TL.

Yazılım dünyasına oyun geliştirerek adım atın: Unity ile oyun geliştirme

Oyun dünyasına sadece oyuncu olarak değil, oyunu yaratan kişi olarak mı dahil olmak istiyorsunuz? Aklınızda herkesin severek oynayacağı güzel fikirler mi var? Oyun geliştiricisi olup bu işten para kazanmak ve kitlelere ulaşmak için birinci elden tecrübe kazanmaya ihtiyacınız varsa, sıfırdan C# 'ı ve Unity'de oyun geliştirmeyi 6 kapsamlı oyunu adım adım kodlayarak öğrenebilirsiniz.Unity C# Sıfırdan Oyun Geliştirme kursu şimdi sadece 24.99 TL!