E

Er
28 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Akülü Araba Önerisi Olan Var mı?
Arkadaşlar 3 yaşında çocuğuma uzaktan kumandalı 12 v, çift motorlu akülü araba almak istiyorum. Bmw, Mercedes modelleri gibi olan iyi ve ekonomik bir önerisi olan var mı acaba?
E
4 yıl
Linea Kendini Otomatik Kilitlene Sorunu
Arkadaşlar 2014 Linea aracım var, araç çalışırken veya stop halinde bile kapılar otomatik kilitleniyor. Bu sorunu çözemiyorum, geçende araçtan indim birşey alacaktım, araç çalışıyordu aniden kapılar kilitlendi mecburen çilingir çağırdım. Yine başka bir gün araç çalışmıyordu, kapıları açtım, anahtarı koltuğun üstünde unuttum kapıları kapatmıştım yine aniden kendini kilitledi. Bu sorunun çözümü nedir? Arıza mı var, özellik mi? Lütfen yardımınızı bekliyorum.
E
8 yıl
KABLOLU MOUSE ALACAKLAR DEĞERLENDİRSİN
ARKADAŞLAR SAHİBİNDEN.COM DA KABLOLU MAUSE KARGO DAHİL 4.99 TL ÜSTELİK GAYET GÜZEL. BEN ALDIM MEMNUN KALDIN, DEĞERLENDİRMEK SİZE KALMIŞ.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-renkli-usb-optik-mouse-maus-fare-toptan-fiyatina-266846876/detay
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.