_

Onbaşı
22 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
4 yıl
Arsenal Resmi Sponsoru Türkiye Piyasasında
Belki bileniniz vardır arkadaşlar bilmeyenlerinize anlatayım bets10 ve tempobetten daha otoriter 30 dan fazla ülkede lisansı olan (lisans alması en zor ülkelerden İsveç'te bile lisansı var!) Arsenal FC resmi sponsoru. Diğer merdivenaltı sitelerin çakma sponsorluk laflarını unutun bu gerçek sponsor, 2 milyon tl bakiyeniz olsa ödeyebilecek güçte bir siteden bahsediyorum.

Referans linkimden üye olanlara bonuslar ve diğer konularda yardımcı olurum tek çevrimli 700 tlye kadar freebet mevcut %100 şeklinde alabilirsiniz. En ufak bakın en ufak dahi sorununuz olursa bana ulaşabilirsiniz. Olumlu olumsuz yorum yapacak arkadaşlar önce bir deneyin bir sorun yaşarsanız forumdaki üyeliğimi kapatıracağım. Saygı ve sevgilerimle.

Üyelik linki:https://www.vbettr40.com/?btag=267040_l97335&AFFAGG


< Resime gitmek için tıklayın >


https://calvinayre.com/2019/06/14/press-releases/betconstruct-operator-vbet-joins-arsenal-as-official-partner/
_
5 yıl
Uykularimi Kaciran Dusuncelerl
Bazen uyumaya calisirken insanin olmadigi bir evren dusunuyorum insan neden yaratildi nicin variz ki biz olmasaydik ne olurdu ki hersey su insan denilen seyden ibaret mi gibi sorular dönüyor kafamda fakat su an buraya yazarken size de o derinligi yakalatacak soruyu soramiyorum iste o an geldiginde sanki dunyanin tam merkezindeyim ve hersey etrafimda dönüyor gozumdeki uykudan gram kalmiyor.. Sadece belli zamanlarda oluyor bu dedigim aklimi kaciririm yakinda.

Su an bunlari yazarken cok ugrastim ama o derinligi yakalayamadim bazen oluyor..
_
7 yıl
Betsat dan Oynamanizi Tavsiye Etmiyorum
Merhaba arkadaslar,

Betsat sitesinden aldigim 300 tlye kadar yuzde yuz bonusu cevirdim ve 9 k bakiyem oldu cekim talebinde bulundum once belge onayina gerek yok demelerine ragmen belge onayi istendi onu da asip tamamlayinca bu defa sunucu tarafindan inceleme yapilacak diye parama coktuler ben bu parayla fakir olmam ama hersey gun yuzune ciksin bu sitenin gercek yuzunu gorun diye hesabimdan goruntuleri de paylasiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
_
7 yıl
Satilik Pinli Web Adsense
Eylül 2015 acilisli pinli ödeme almamış, ban yok, ihlal yok, icinde 27₺ var, çok kullanılmamış tertemiz hesap siteni ekle odeme bilgilerini gir odemeni al..

Fiyat: 1250 tl
Alacak arkadaslar Skype Facebook Tel ozel mesaj gonderin hemen bakarim.
_
7 yıl
Ecopayz Bakiyeleriniz Alınır %10 Komisyonla
Ecopayz hesabı olup da kartı olmayan arkadaşlar için bakiyeleriniz alınır arkadaşlar %10 komisyonla alıyorum kartım var % 7 8 kesinti ile çekim yapabiliyorum atmden.
_
7 yıl
Satılık Pinli Ödeme Almış WEB Adsense Hesabı!
Satildi.
_
7 yıl
....
....
_
8 yıl
Satılık Adsense Hesabı Pinli
Satılık adsense hesabı pinlidir 2 yıllık ödeme aldı 70 küsür tl bakiyesi vardır.

Detaylı bilgi için pm gönderiniz. Ciddiyetsiz alıcılar ölücüler uzak dursunlar lütfen.

Gerekirse r10 wmaracı üyeliği referans gösterilir..

İstediğim fiyat 1200 tl..

Alıcısına hayırlı olsun şimdiden..
_
8 yıl
....
....
_
8 yıl
Paykasabak.com En Ucuz Fiyata Paykasa Satış Sitesidir
Arkadaşlarwww.paykasabak.com en ucuz fiyatla kart satan sitedir benden arkadaşlarıma tavsiye etmemi istediler ben de burada yazıyorum hakketmeseler yazmazdım..


Bu siteden bir kişi mağdur olduğunu iddia etsin sınırsız çizin beni forumdan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.