J

Er
12 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
7 yıl
Yüksek Lisans-Burs
Merhaba, bir şey danışmak istiyorum. Yüksek lisansı tezsiz yapan biri karşılıksız burs alabilir mi devletten? Yoksa sadece tezli için mi geçerli bu. Şuan üniversite de geri ödemesiz burs alıyorum devletten.Ama tam bir yanıt bulamadım, şimdiden teşekkürler :)
J
7 yıl
Uluslararası İlişkiler-Yüksek Lisans
Öncelikle merhabalar. Ben İstanbul Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler okuyorum.Okul bitince sektör de çalışmak istiyorum bununla ilgili ilk sorum şu olucak, tezli ya da tezsiz yüksek lisansın bir farkı var mıdır özel sektör için? Bazıları özel istiyorsan tezsiz yap diyorlar bazıları ise tezlinin daha geçerli ya da dikkate değer diyelim, dikkate değer olduğunu. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum bu konuda.
Son olarak da mesela iş ilanlarında iktisat mezunu biri aranıyor diyelim, ben yüksek lisansı iktisat alanında yapmış olsam lisans da iktisat mezunu olmasam yine de bu ilana başvurum kabul olur muydu? Yani fark eder mi, çünkü kendi bölümünüzdense başka bi bölüme yönelik yapın diyenler oluyor yüksek lisansı. Şimdiden teşekkürler
J
8 yıl
YARDIM-HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Uİ
Arkadaşlar sanırım bana Hacettepe/ Uluslararası ilişkiler gelecek. Yüzde kaç İngilizce olduğunu bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?
J
9 yıl
Ermenistana Gidiyorum
Arkadaşlar nisanda gerçekleştirilecek System of a Down konseri için Ermenistan'a gitmek istiyorum ama bu işlerden pek anlamıyorum. Pasaport çıkartmak zorunda mıyım çünkü sadece bir günden daha kısa bir sürede orada bulunacağım, bir de geçici pasaport diye bir şey duydum bu konuda onu mu çıkartmalıyım? Zaten Gürcistan üzerinden gidildiği için oraya kadar bir sorun yok fakat oradan Ermenistan'a geçişte ne yapacağımı bilemiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.