ı

Er
04 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
ı
2 gün
#BUBBLE GAMİNG AİRDROP
Merhaba
Twitter üzerinden $BUBBLE etiketini kullanarak etkileşimle, kolaylıkla puan kazanabilirsiniz ve aynı zamanda Bubble Rangers oyununu indirip oynayarakta Bubble kazanabilirsiniz. Bubble Rangers oyununda kazandığınız coinler size airdrop olarak verilecektir,(Resmi sitede paylaşıldı)
Imaginary Ones ın projesidir ve Samsung, Okx gibi güçlü şirketler sponsorudur ve onlar tarafından yatırım almaktadır. Detaylı bilgileri sitede vardır.
Ben çok sağlam bir airdrop olacağını düşünüyorum çünkü sponsorları Okx ve Samsung gibi büyük şirketler.
Referansımız ile kayıt olursanız fazladan puan ile başlarsınız :

Link : https://bubble.imaginaryones.com/?ref=YRFGDW
ı
geçen hafta
PARAM GAMING AIRDROP
PARAM GAMİNG
PARAM GAMING de puanların büyük bölümünü Twitter üzerinden yapılan etkileşimlerle veriyor. Böylelikle airdrop aldığınızda, yani borsada listeleme de gelir gelmez binlerce dolar kazanma ihtimali oluşuyor. Twitter $PARAM etiketli twitler atarak ve etkileşim sağlayarak puan alabiliyorsunuz. Ayrıca web sitesi üzerinde de çeşitli haftalık görevler bulunuyor onlar da ekstra puan kazandırıyor.

Refli Link: 


https://paramgaming.com/?referCode=8A6E4643DD#/signup


https://paramgaming.com
ı
geçen hafta
MON COIN AIRDROP
Twitter üzerinden $MON yazarak etkileşim sağlanarak kazanılıyor. yine görevleri mevcut.

 ref kodu: nkadirarslan



https://app.monprotocol.ai/questing/missions
ı
geçen hafta
SIDE QUEST AIRDROP
Bu platform hem görev tamamlayarak, hem oyun oynayarak hem de Twitter'dan $RCADE yazıp etkileşim kasarak puan kazanabileceğiniz bir oyun oluşumu.
Rockstar gibi birçok firma bu projeyi destekliyor

Refli Link:  Ref: nkadirarslan



https://sidequest.rcade.game/quests
ı
2 hafta
Kedi Birleştirerek Airdrop Kazanma #TON
Merhabalar, bugün tamamen Telegram üzerinden maliyetsiz olarak katılabileceğiniz bir Airdrop paylaşacağım. $TON Ekosistemi'nin yeni üyesi $FISH için oyunda kedileri besleyerek level atlamanız gerekmekte.
İlgili linkten Telegram botunu başlattıktan sonra, karşınıza bir sürü kedi çıkıyor. İnsanlar kedileri gelip seviyorlar ve size ödeme yapıyorlar. Buradaki vKitty'lerle yeni kediler alarak ve kedileri birleştirerek level atlıyorsunuz. -Eğer referansla kayıt olursanız ve Köy'e katılırsanız birlikte daha fazla kazanabiliriz- Zamanla görevleri yaparak liglerde ilerleyebilirsiniz. Sistem NOTCOİN ve NEAR Wallet airdropları gibi çalışıyor.

Referansla kayıt olmak için: https://t.me/catizenbot/gameapp?startapp=r_166_1762945
Referans ile kayıt olduğunuz taktirde bonus coin vermektedir.
Referanssız kayıt olmak için:
https://t.me/CatizenAnn https://t.me/catizenbot
ı
8 yıl
AK47-Kırmızı Çizgi Takas
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.