S

Onbaşı
25 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
19 yıl
harddiskten mi kaynaklanıyor?
bilgisayarımı alalı bir sene oldu ve hala aynı sorun!!!
açılırken çok yavaş açılıyo ve harddisk bazen hata veriyor. c sürücüsünü denetlemeyi tamamlıyor fakat mesela f yi tamamlamıyor. bekliyorum fakat çok yavaş! bitmek bilmiyo! yüzey taraması da öyle.. tahmini 15dk diyo 2-3 saat bekliyorum yine de bitmiyor. acaba harddiskimde mi bir problem var? bir de anakartım asus a7v8x-mx km400. değiştirmeye gerek var mı?
teşekkürler..
S
20 yıl
CD-ROM SÜRÜCÜSÜ KAYBOLUYO!!!
merhaba arkadaşlar.. bir arkadaşımın bilgisayarında oyun yüklemeye çalışıyorum fakat cd den oyunu bir süre yükledikten sonra bir bakıyorum hata mesajı!! cd-rom yok ortalarda! bilgisayarıma girdiğimde de cd-rom sürücüsü gözükmüyo ve çalışmıyo da.. sadece oyunda değil bilgisayar açıldıktan bir süre sonra oluyo bu.. ne yapmalıyım?
teşekkürler..
S
20 yıl
ddr 400 anakarta\u0027a ddr333 ram olur mu?
arkadaşlar bende asus a7v8x-mx amd anakart var. ramlarım ddr 333. diyorum ddr 400 bi anakart alsam. kullanabilir miyim? bi daha ram almayayım! veya ona göre güzel epox anakart var mı?
S
20 yıl
epox nasıl olur?
işlemcim amd2.0 overclock yaptım 2.6 gibi çalışyor. 768 mb ram. ve anakartım asus a7v8x-mx km400. bilgisayarımın performansından hiç memnun değilim.anakartımı değiştirmek istiyorum fakat bi daha asla asus almam. forumda epoxla abiti çok övüyorlar. epoxu daha önceden de söylemişlerdi amdyle en iyi performansı o verir diye. fakat bana öyle üstünde yok yok bir anakart değil de tersine çok sade fakat kaliteli bir anakart gerekiyor. bana gereken kartın modeli nedir? stüdyo kayıtlarıyla uğraşıyorum. kayıtlarda dip ses var. (sıssssss...) bunun anakarttan çok ses kartından kaynaklandığını biliyorum. ve creative audigy 2 zs platinium ses kartı aldım. ama yine çok fark olmadı. yardımcı olursanız sevinirim. işlemcimi de değiştirmek istiyorum fakat 2.8 çok pahalı, 2.6 alsam ve overclock yapsam nasıl olur?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.