Y

Çavuş
14 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Mobil Uygulama Fikrim Var -Help-
Merhabalar,
En başta Türkiye'yi daha sonra da belki de dünya çapında olma potansiyeli taşıyan bir mobil uygulama fikrim var. Ancak nasıl bir yol seyretmem gerektiğini açıkçası bilmiyorum. Ben de bu yüzden böyle bir konu açarsam yardımcı olabilecek birilerinin çıkacağını düşündüm. Detay vermek gerekirse letgo, bla bla car'dan daha güzel bir şey düşündüğüme inanıyorum.
İyi haftalar.
Y
9 yıl
Cevap: Bluray Filmlerimizi Değerlendirelim
Bende IMDb top 250'deki filmlerin birçoğu Bluray olarak mevcut. İsteyen varsa hepsini birkaç kitap karşılığında verebilirim.

Filmleri elden çıkardım, bilginize.
Y
9 yıl
Cevap: felaket sonrası hayatta kalma konulu dizi arıyorum.
quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

the last man on the earth izle sonra tesekkur mesajını yazarsın :)

dün gece bunu biraz araştırdım cevap yazmayı unuttum.buna başlamaya karar verdim teşekkürler hocam.


@youngocs taştaş mı geçiyorsun ?
"
Estağfurullah. Hayatta kalma, mücadele dizisi demişsin. Gayet de aradığın şeylerin mevcut olduğu bir ya TWD.
Y
9 yıl
Raymond Carver \"İngilizce yardım\"
Late Fragment
-And did you get what you wanted from this life, even so?
-I did.
-And what did you want?
-To call myself beloved, to feel myself beloved on the earth.

Geç Kalınmış Parça
-Şu halde bu hayattan istediklerini elde ettin mi ?
-Elde ettim.
-Ne istedin ?
-Bu yeryüzü üzerinde sevildiğini hissetmek. Kendime sevildigimi söyleyebilmek.

Arkadaşlar doğru mu çevirmişim? Değilse, doğrusunu yazarsanız müteşekkir olurum.
Y
9 yıl
Büyük Organizasyonlar Hakkında Bilgili Olanlar İçeri Lütfen
Merhaba arkadaşlar, 4 Nisan yani yarın Maslak Arena'daki büyük organizasyona katılacağım. İlk tecrübem olacağı için birkaç tereddüt edindiğim noktalar var.
Bu büyük dans müziği organizasyonunda yanıma neler almalıyım? Organizasyon 19:00-04:30 arası olacağı için çantamda mont vb ihtiyaç duyacağım şeyi almalı mıyım ?
Üst arama vs hakkında bilgi edinmek istiyorum, yanımda belki birkaç sigaralık götürebilirim. Dünyaca ünlü DJ'leri dinleyen, organizasyonlarında bulunup eğlenen arkadaşlar giriş kısmı için beni bilgilendirirse çok işime yarar. Teşekkür ederim, iyi geceler.
Y
9 yıl
Iphone Görüşme Kaydedici
Merhaba arkadaşlar, Iphone arama kaydedici gerek ve bir dolandırıcılık söz konusu. Acil yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim, büyük iyilik yapmış olur..

ACR ses kaydedici Google Store'da mevcut fakat iphone ile safari(internet)'ten girip indirsem herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim ?
Y
9 yıl
PET SHOP YARDIM!
Merhaba arkadaşlar, sevdiğim bir abim ile bir ay önce pet shop açmış bulunmaktayız. Bütün işlemler, hayvanlarımız, mamalar yemlerimiz gelmiştir, yanlış idrak edilmesin reklam yapmıyorum fakat sizlere danışmak istediğim bir nokta var. Son olarak köpek ve kedi mamaları getirtecektik ki: marka yöneticileri, öven toptancı, pazarlamalar arkadaşlar vb herkes malları öve öve bitiremiyor. Benim değinmek istediğim nokta ise siz kullanıcı arkadaşların yorumları. Mühim olan satan değil alan arkadaşların beğenmesidir. Aldığınız ürünlerin kiloları, ücretleri, içerik kalitesi protein bakımından kısacası her açıdan lütfedip bilgilendirme yaparsanız çok memnun oluruz.

LÜTFEN ELEŞTİRİLERİNİZİ KİBAR DİLLE YAPINIZ SADECE KEDİ VE KÖPEK MAMALARI!
BU ZAMANA KADAR KULLANDIОINIZ VE ŞU ANDA MEMNUN KALIP HALA DEVAM ETTİRDİОİNİZ MAMALAR!
YETİŞKİN, YAVRU VB NİTELİKLERİ BELİRTMENİZ MEMNUN EDER.
Y
9 yıl
PET SHOP YARDIM!
Merhaba arkadaşlar, sevdiğim bir abim ile bir ay önce pet shop açmış bulunmaktayız. Bütün işlemler, hayvanlarımız, mamalar yemlerimiz gelmiştir, yanlış idrak edilmesin reklam yapmıyorum fakat sizlere danışmak istediğim bir nokta var. Son olarak köpek ve kedi mamaları getirtecektik ki: marka yöneticileri, öven toptancı, pazarlamalar arkadaşlar vb herkes malları öve öve bitiremiyor. Benim değinmek istediğim nokta ise siz kullanıcı arkadaşların yorumları. Mühim olan satan değil alan arkadaşların beğenmesidir. Aldığınız ürünlerin kiloları ve ücretleri ile bir bilgilendirme, nazik dille eleştri yaparsanız çok sevinirim, saygılar.

LÜTFEN SADECE KEDİ VE KÖPEK MAMALARI!
BU ZAMANA KADAR KULLANDIĞINIZ, VE ŞU ANDA MEMNUN KALIN HALA DEVAM ETTİRDİĞİNİZ MAMALAR!
YETİŞKİN, YAVRU VB NİTELİKLERİ BELİRTMENİZ MEMNUN EDER.
Y
9 yıl
Hiçbir \"kitabı\" yarıda bıraktınız mı ?
Evet arkadaşlar konu başlığında da gördüğünüz gibi sualimiz çok basit yarım bırakılan kitaplar ve sebepleri.
İnsanlık hali bazen önyargıyla yaklaşabiliyoruz bazen ise sıkılıyor daralıyor sürükleyici bulmuyor bayıyor vs vs negatif şeyler hissedebiliyoruz. Onca şeye rağmen ben hiçbir kitabı, okuduğum herhangi bir şeyi yarıda bırakmadım ve bırakma taraftarı da değilim. Şüphesiz ki bu olmayacak diye de bir şey yok. Velhasıl fazla uzatmadan soruyorum: neden başladığın kitabı bitirmedin ?
Y
9 yıl
Favori Yazarınız Kimdir ?
İyi sabahlar.

Yaklaşık üç yıldır sürekli olarak kitap okuyan, okumayı da çok seven kimseyim.
İmkanım olduğunca kendi çapımda bütün klasikleri temin etmeye ve okumaya çalıştım. Tolstoy, Albert Camus, Kafka, Gogol, Sheaksperea, Amin Maalouf vs. Ancak Dostoyevski'nin yeri bende daima baş köşede olmuştur.Belki de bütün kitaplarını okuduğum içindir. (bir tanesi hariç)
Kişiliğimi karakterimi etkileyen bir yazardır kendisi onu babam kadar seviyorum. Sizin de böyle favori olarak benimsediğiniz, tabiri caizse taptığınız yazarlar mevcuttur. Bir sonraki seri için hangi yazarı seçmeliyim ? Hiç türk klasiği okumadım. Neredeyse bütün kitaplarına hakim olduğunuz bir yazar varsa sizleri dinlemek isterim.

NOT: Favori yazarınızı söylemek için bütün kitaplarını okumanız gerekmiyor. Hem de arkadaşlar yorumlarınızı değerlendirmeye alıp yazarları kısaca tanıma fırsatı bulmuş olsun.
"xx yazar. sebebi: .........." halinde yorumlar atınız. Lütfen birbirinize caka satıp hava gazı yapmayınız. Teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.