H

Çavuş
14 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
2 yıl
Satılık R10 Davetiye
2 adet davetiye mevcut.
iletişim özel mesaj
H
11 yıl
Bütçe Max.2000 TL Prf.Makina Önerileriniz
Diğer çoğu başlıktaki yorumları okudum fakat halen kafamda net bir şey belirmiş değil.İlk kez sahip olacağım ve hata yapmak istemiyorum. Bütçe olarak Max.2000 TL civarı bir para ayırdım .Nikon -Canon ikilisinden birini tercih edeceğim. Diğer markaları düşünmüyorum.Kaliteli,elde sağlam duran bir makina ve lens önerisine ihtiyacım var.
H
12 yıl
Şık Saat Tavsiyelerinizi Bekliyorum
Bu yıl Üniversiteden mezun oldum.Mezuniyet hediyesi almak istedi ailem . Bende bir saatte karar kıldım fakat saat/marka konusunda fazlasıyla beceriksiz olduğumdan sizlere danışmak istedim. Sizlerin beğendiği modelleri görmek isterim ,önerilerinizi almak isterim.Metal kordon asla düşünmüyorum.


Maximum 350 TL
H
12 yıl
Sizce Hangi Saati Satın Almalıyım ?
Aralarında çok kaldım karar vermekte zorlanıyorum.Fiyatları birbirine çok yakın.Yardımcı olursanız seviniriz .Siz olsanız hangisini alırdınız ?

1.Saat

http://www.ucuzu.com/kol-saati-c65/swatch/yos440-p42031988/galeri.html


2.Saat

http://www.swatchsaat.com/urun.asp?id=10448&urun=Swatch+YCS429

3.Saat

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=35556&product=Fossil-CH2804
H
12 yıl
Bir banka işlemi yaparken en çok zorlandığınız şey/şeyler neler?
Merhabalar.

Üniversitede 1 hafta sonra bununla ilgili bir sunum yapacağım.Çözüm yolları geliştireceğim.Bir banka işlemi yaparken -internet bankacılığı olsun,atm lerden olsun- en çok sinirinize dokunan işlemler,size zor gelen işlemler ,olmasa çok daha iyi olur ya da şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz işlemleri duymak isterim.
H
18 yıl
İnternetle İlgili Acil:(
Arkadaşlar benim eskiden anasayfamwww.mynet.com du ama ne olmuşsa olmuş ve başka bi site çıkıyor İnternet Explorer e sağ tıklıyorum özellikler diyorum orada anasayfa adı yeri silik şekilde yani aktif değil Ayrıca bi site yazıyorum google yi donanımhaberi i yazıyorum ama açılmıyor ve yine o site çıkıyor ben bunu nasıl düzelteceğim
Ayrıca sadece sık kullanılanlarda kayıtlı siteleri açabiliyorum orada herhangi bi sitede anasayfam yap yazısına tıklıyorum ama olmuyor sol alt köşe de "sayfada hata"yazıyor lütfen yardım edin saat kaçtan beri bununla uğraşıyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.