B

Onbaşı
24 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
PROTEİNMARKET KONUSU SİLİNMESİ HAKKINDA?
An itibari ile Proteinmarket.com.tr konusu forumdan silindi. Yetkili kişiler mi sildi konuyu yoksa firma tarafından mı kaldırıldı?
B
5 yıl
YENİ ZELANDA\u0027DA CAMİ KATLİAMI
Evet üzücü bir haberle güne başladık. Bu saldırı hakkında dünyada büyük bir ses çıkar mı sizce?
B
5 yıl
FORD FOCUS 2.0 SPORT LPG\u0027Lİ
Arkadaşlar 20 bin TL bütçem var ve ilk arabamı alacağım. Ford Focus 2000 model ve üzeri temiz bir araç bulabilme imkanım var mı? Polo Palio vb. de olabilir.
B
6 yıl
SAMSUNG GALAXY S7 EDGE ÖN VE ARKA KAMERANIN BUHARLAŞMASI
Arkadaşlar s7 edge kullanıyorum 2 gün önce yaklaşık 1 bardak kadar su döküldü. Ertesi gün ön ve arka kameranın içinde buhar oluştu.
kamera buğulu çekiyor. Bunun için ne yapmam lazım. Kablosuz şarj standu kullanıyorum. ısıtarak şarj ettiği için kameranın içindeki buğu gidiyor ama kamera yine kötü çekiyor 10 dakkaya kadar buğu tekrar geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum
B
6 yıl
DEMİRDÖKÜM KALİSTO KOMBİ ÇALIŞMIYOR.
Arkadaşlar evde Demirdökümün Kalisto modelinde bir kombi var. Kombi hiç çalışmıyor. Şalterden elektrik gidiyor ama hiç açılmıyor. Kartı mı bozulmuştur büyük ihtimalle?
B
8 yıl
Yardimlarinizi bekliyorum.
Ticaret meslek ögrencisi olarak bu sene universiteye direk gecis hakkimi kullandim. Ama bazi sebeplerden dolayi kaydimi sildirdim. Aciktan okuya bilir miyim ne yapmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum
B
9 yıl
Bana uygun sürücü kursu önerecek arkadaş var mı ?
Merhaba arkadaşlar beyoğlu civardında ikametgah etmekteyin. ucuz sürücü kursu arıyorum beyoğlu ve çevresi olursa iyi olur. kurs ücretini taksitle ödeyeceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.