I

Çavuş
10 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
Arkadaşlar bahçe için metal rüzgar horozu(weathervane) yapan kimse var mı?
Bahçeme rüzgar horozu koymak istiyorum dekoratif ve rüzgar yönlerini görebileceğim. yurt dışında var ama getirme vergi derken yüksek olacak maliyeti Türkiye den nereden bulabilirim. teşekkülerler
< Resime gitmek için tıklayın >
I
3 yıl
Arkadaşlar Cep telefonu wifi ve Access point hakkında bir sorum var!(biraz acil bir durum)
arkadaşlar bölgemde internet kesintisi oldu ve bir meteroloji istasyonu kullanıyorum yarın bölgemde yoğun yağış olacak ve bu yağışları takip etmem için kayıt etmem gerekli bunun içinde internet gerekli, bunun için Tenda F3 router ve Tplink C80 access pointlerim var, TPlink aktif kullanıyorum,
1- Tenda F3 kullanarak cep telefonu wifisini kabloluya dönüştürebilir miyim? yada Tp link mi kullanarak dönüştürebilir miyim(aktif kullandığım için yapmak istemiyorum)
I
4 yıl
Tenda F3 port yönlendiremiyorum?
Arkadaşlar Tenda F3 Router ppoe bağlantı ile bağladım ancak kitapçıktaki yönergeleri izliyorum gelişmiş bölümünde port yönlendirme bölümü çıkmıyor bir püf noktası vardı ama hatırlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
I
4 yıl
Solar sistem hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Saatlik 12 v 40watt ve 10 amperlik bir sistem(İp kamera ptz, cpe anten mikrotik) için panel ve akü hesabı ne olmalıdır 24 saat çalışacak şekilde
Şarj regülatörü olan bir sistemde önce akü deki enerji mi kullanılır yoksa panelden gelen enerji mi? Yani gündüz paneli kullanıp gece aküyü kullanma gibi bir sistem olabilir mi ?
I
4 yıl
ip kamera kurulumunda 2 adet swicth
ip kamera kurulumunda iki swicth kullansam bir sıkıntı olur mu teşekkürler.
I
5 yıl
Aliexpress Gümrük Bedeli
Arkadaşlar Aliexperssten led 50 Wattlık ışık aldım, 35 liralık ürüne 11 lira gümrük bedeli alınması mümkün mü?
I
5 yıl
İp değiştiremiyorum yardım lütfen
Arkadaşlar uzaktan hava durumu izlediğim veri cihazımın ip sini değiştirmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
I
5 yıl
Kamera gündüz çalışıyor gece çalışmıyor?
Arkadaşlar evimin çevresine bir adet ip kamera bağladım, kayıt cihazı ve ip kamera hikvision yalnız güvenlik kamerası gündüz çalışıyor,ancak gece çalışmıyor, kameram 12 volt ile çalışan bir kamera yaklaşık 80 metre cat6 kablosu üzerinden elektrik verdim acaba sorun nedir, kendi düşünceme göre gece modu devreye girince güç mü yetmiyor, adaptörüm trafo 12 volt ve 15 amper sorunu nasıl çözebilirim, teşekkürler?
I
5 yıl
Uzak Noktaya kusursuz internet aktarımı
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 KM uzaklıkta bir noktaya kamera bağlamak istiyorum, bağlamak istediğim noktalar arasında ağaç v.b bişey yok birbirini net görebilecek yerde, 3 veya 4 adet 2 MP kamera bağlamak istiyorum. ancak net görüntü aktarımı, donmadan görüntü almak için neler yapmam gerekiyor? 1-Bunun için UBNT LITE BEAM M5 CPE - LBE-M5-23 bu cihazdan iki adet kullansam yeter mi? 2- kullanmak istediğim NVR hikvision olacak 3- kameralar hikvision olacak 4-basit bir swicth kullanmak istiyorum
I
5 yıl
1.5 KM uzaklıktan kamera bağlamak istiyorum
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 KM uzaklıkta bir noktaya kamera bağlamak istiyorum, bağlamak istediğim noktalar arasında ağaç v.b bişey yok birbirini net görebilecek yerde, 3 veya 4 adet 2 MP kamera bağlamak istiyorum. ancak net görüntü aktarımı, donmadan görüntü almak için neler yapmam gerekiyor?
1-Bunun için UBNT LITE BEAM M5 CPE - LBE-M5-23 bu cihazdan iki adet kullansam yeter mi?
2- kullanmak istediğim NVR hikvision olacak
3- kameralar hikvision olacak
4-basit bir swicth kullanmak istiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.