E

Yüzbaşı
10 Eylül 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Arnica tesla premium kumandası
Öncelikle merhabalar. Süpürgenin kumandası hortumunu yıkarken ıslanmış biraz. Açma bekletme tuşu çalışmıyor ama diğer iki tuşa basınca hem açma bekletme yapıyor hemde hız artırıp azaltma yapıyor. Sanki kafası karışmış gibi.
Nasıl tamir edebilirim. Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
E
6 yıl
Bilgisayar yeniden başlat deyince kapanıyor.
arkadaşlar merhaba
benim sorunum elimde sony vaio pcg 71911m laptop var. bunun hoparlörlerinden biri bozuktu ve şarj girişinin içindeki siyah parça kırılmıştı.Hoperlörü orjinal çıkma ile değiştirdim. power jak ı ise internetten uyumlu bi tane soketli olandan alıp taktım.
elimde i7 işlemci vardı onu denedim olurmu diye ama işlemciyi takınca laptop şarj almıyordu. kendi işlemcisini takınca çalışıyordu.yaptığım işlemler bunlar.
sorun ise bilgisayara başlat yeniden başlat deyince kapanıyor.başlat kapat deyince ise donup kalıyor.yazılımdan kaynaklıdır diye windows 10 kurulu idi windows 7 yükledim yine aynı.win.10 kurulu iken başlat kapat deyince bilgisayar kendini beklemeye alıyordu win7 de ise donup kalıyor. sizce sorun nedir.şase vs olabilir mi.
cevap yazan arkadaşlar şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.