F

Er
20 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
477 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
// Valorant 1250 VP Kod 40 TL //
Kod olarak verilir. Hızlı ve güvenilir teslim. Kodda hiçbir sorun çıkmaz
WhatsApp 0545 324 23 45
F
4 yıl
Görünmeyen Flash Bellek
Merhabalar. Yeni bi usb bellek aldım bilgisayarda telefonda okuyo sorunsuz çalışıyo. Fakat araçta çalışmadı o yüzden biçimlendirirken yanlışlıkla türünü NTFS seçtim ve başlattım. Sonradan iptal etmek için bastım sürekli ama olmadı sonradan hata verdi. Ve o hatadan beri ne bilgisayar ne telefon cihazı görmüyor. Takınca ve çıkarınca ses geliyor hatta birkaç saniyeliğine görünüp gidiyor. Bilgisayar yönetiminden baktığımda cihaz markası görünüyor fakat ne kadar kaldırıp denediysem de olmadı. Bellek boyutu 0 gözüküyor. Var mı bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim. 8 10 yıl önce böyle bi sorun yaşamıştım yine aynı işlemdi bi şekilde halletmistim ama bu sefer olmadı. Ntfs yerine normali ExFat olması gerekiyor. Cevapları bekliyorum benim için önemli.
F
4 yıl
Yazıcı Silik Çıkarma Sorunu
Merhaba arkadaşlar

< Resime gitmek için tıklayın >

Yazıcıdan aldığım su çıktının sorunu nedir? Gerekli durumları yazayım bilgili bi arkadas vardir belki. Yazıcı Samsung orjinal toneri. Kendi içindeki bitti ilk defa daha biraz önce doldurdum, denemek için taktigimda bu sonucu aldım. Doldururken içini tamamen güzelce temizledim. Çizgilerin her biri farklı çıktı anlamına geliyor. Mesela ilk çizgi birinci çıktı. Sonrasındaki her çizgi sonraki çıktılar. Arada koyu olanlar ise bi süre bekleyip toneri takip cikardiktan ve yazdirmaya devam ettikten sonraki sonuçlar. Bu durumda sorun ne olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim simdiden teşekkürler
F
6 yıl
Nikon D3100 Ve Lens Yardımı
Merhaba arkadaşlar. İlk makinemi alıyorum ve fazla bi bütçem olmadığı için d3100 modelini seçtim. En uygun ve temiz makine olarak 400 liraya ikinci el buldum sizce bu fiyat bu makine için uygun mudur? Asıl aklıma takılan vr özelliği olmayan 18 55 kitle geliyor bu vr özelliği çok gerekli midir vr olmadığı için değeri düşük mü oluyo? İkinci aklıma takılan 55 200 lens buldum ikinci el 200 liraya ve bunda da vr özelliği yok. Bu konuda yardımcı olup öneride bulunursanız sevinirim. Bu özellik ne kadar gerekli alınır mı alınmaz mı fiyatları makul mü gibi.
F
7 yıl
Karttan döviz çekmek?
Arkadaşlar elimde ön ödemeli visa kartım var ve içinde dolar var. böyle olduğu için türkiyede alışverişlerde kullanılmıyor. Boşa gitmemesi için benim bu parayı çekebileceğim dönüştürebileceğim bir yöntem var mı? (Örneğin payza da bu parayı karttan yükleyip dönüştürüp başka yere gönderilebiliyo ama bu işlemi yapana kadar içinde para kalmicak daha borçlu çıkcaz o yüzden faydalı yöntemleri beklemekteyim)
F
7 yıl
Ani artan elektrik faturası
Arkadaşlar bu ay gelen elektrik faturasi hakkinda bir sorum olcak evde
surekli calisan mini buzdolabı
sürekli çalışan arçelik kombi
günde 10 saat çalışan masaüstü bilgisayar
toplasan ayda 1 er saat çalışan saç kurutma ve mini tost makinesi var
1+1 ev zaten 2 de lamba kullanılıyor çamaşır bulaşık ütü süpürge fırın felan yok öğrenciyiz zaten bu eve 100 lira fatura gelmesi mümkün mü aynı şeyler kullanılırken maksimum 40 civari gelen fatura bi anda 100 oluyor binada 24 daire var ve faturalar 20 30 40 arasında değişiyor en yüksek fatura bizim herkeste aynı aletler var. Sayaç arızalıdır dediler ve dilekçe verdik tabi her zaman kasa kazanır mantığıyla çalışan devletimiz bi arıza bulunmazsa 100 liranın üstüne 45 de kontrol ücreti alırız dediler ve 3 4 aletle 100 liranın mümkün olmicağını düşünüp bi risk aldık. Kendi evinize (size ne kadar geliyor ne kullanıyorsunuz) veya bilgilerinize gore degerlendirip yardimci olursanız sevinirim
F
8 yıl
Küçük İnternet Satışlarında Vergi
Merhaba arkadaşlar. Elimde toplamda 21 tane iphone 5 6 için telefon kabı var ve bunları yurtdışından aldım. Bunları internet ortamında gittigidiyor n11 tarzı sitelerde satma niyetim vardı fakat araştırırken önüme vergi konusu çıktı. Kimileri küçük satışlar önemli değil yazmış kimileri de sanki 1 liralık satış yapsak maliye kapımıza dayancakmış gibi anlatmış. Ne kadar doğru bilmiyorum ama belli bi satıştan sonra vergiye tabi olacağını öğrendim ve bu limite ulaşcağını zaten zannetmiyorum çünkü satcağım şeyler devamı gelcek şeyler değil 3 5 liraya satılcak şeyler ve ben hepsinin satılcağını bile düşünmüyorum ayda bikaç tane anca belki ama 3 5 lira kardır diye bu işe girmeyi düşündüm malum öğrenciyiz. Benim size sorum bu anlattığım duruma göre küçük satışların vergiyle bi alakası olur mu ceza yiyenler çok olmuş yine aynı durum olur mu bunların dışında varsa başka satış yöntemleriniz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
F
9 yıl
ZENFONE 4 EKRAN SORUNU
Arkadaşlar geçenlerde telefonumu yere düşürdüm ve ekranı çatladı dokunmatikte hiç bi sorun yok aynı hassasiyetle devam ediyodu sadece cam kırılmıştı ben de pek hoş görünmediği için değiştirmeye karar verdim. burdan değiştirmek istediğimde sadece cam değil dokunmatikle birlikte 180 dediler pahalı geldi o yuzden ben de yurtdışından ucuza sadece camını getirttim ve bugun değiştirttim hassasiyet aynı aslında ama ekran arada algılamıyor mesela bi yazı yazıyosunuz 3 5 saniyede bi algılamıyo sonra normale dönüyo sürekli devam ediyo bu şekilde. telefoncu arkadaş bi süre sonra birbirine uyum sağlar dedi var mı böyle bişey bi süre sonra geçer mi yoksa aynı kalır mı?
F
9 yıl
İnterrail e gitmek mi yoksa motorla avrupa turu mu?
arkadaşlar ya 1500 e yakın bi para verip interrail bileti alcam ya da önce bi motor alıp avrupa turunu onla yapcam. motorla gidersem 20 bin km yapcağımı düşünüyorum tabi bu da daha fazla bi yakıt masrafı demek. interrail biraz daha dertli trenlerle tren saatleriyle felan uğraşmak lazım ama motorla özgürsün istediğin zaman istediğin yere gidebilirsin. siz hangisini önerirsiniz?
F
9 yıl
Maliye mi daha iyi işletme mi?
devletteki özeldeki iş olanağına bakarak hangisi daha iyidir. geliştirmeye hangisi daha uygundur. işletmede mezun sayısının faza olması maliyeden geri olduğunu gösterir mi. kısaca hangisi daha iyidir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.