B

Teğmen
15 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Bitay günlerce hesaba yansıtılmayan kripto paraya kendi çözümüm bakiyemi yatırmak zorunda kaldılar
15 gün önce xrp çekimi yaptım bitay kripto para cüzdanlarında görünmesine rağmen bitay parayı 15 gün alıkoydu.Bitay borsasında parası kalan varsa sürekli arasın müşteri hizmetlerini darlasın hepsini aradım be isimlerini biliyordum Aydan Ayşegül Samet Ercan artık beni sesimden tanıyorlardı. Barış bey siz misiniz gibisinden yapıyorlardı cevap vermek zorunda olduklarını söylüyordum.mesela 15 dakika konuşuyorduk çözüme ulaşamıyorduk benim paramı yatırın diyordum sorunum çözülmedi kapatmaya çalışıyorsunuz diyordum tekrardan arıyordum tekrardan arıyordum sürekli tekrardan aradım soru çözmeleri için direttim parayı size yedirmem dedim. Hatta bir kaç defa yüzlerine söyledikleri yalanları vurdum örnek veriyorum: kısa süre içerisinde paranız yatacak deniliyordu 14 gün sizin için kısa bir süre mi dedim paramı verin dedim. Yine aynı cevapları veriyorlardı teknik ekibe bildirdik en kısa süre içerisinde paranız yatacak deniyordu. Onlar görüşmeyi kapatınva tekrardan arayıp sorunu anlatıp bende durun ben sizin vereceğiniz cevabı biliyorum teknik ekibe bildirdiniz para en kısa süre içerisinde yatacak değil mi diyordum evet diyorlardı bu benim sorunumu çözmüyor dolayısıyla bana yardımcı olamadınız paramı hesapta görene kadar ararım dedim hatta bir ara şöyle bir darladım müşteri temsilcilerini benimle uğraşmak istemediklerinden beklemeye alıp zil sesi dinletiyorlardi bende çağrı ekleyerek yine bitayı aradım kendi müziklerini dinlettim sonra başka bir müşteri temsilcisi bağladı ona dedim ki Ayşegül oradaysa ona söyleyin müzik dinletmekten vazgeçsin bu çözüm değil 😁😁😁 Sonra ekibe ilettik en kısa sürede çözülecek dedi Ayşegül diğer müşteri temsilcisi hatta bekliyor Ayşegül hanım size yardımcı olacak diyordu. Ayşegül hanım siz kapatın sorunu çözemediniz görüşmeyi sonlandırın diyip samet beyle devam edeceğim diğer müşteri temcilsici telefonu kapatmaya çalışırken topu ona atıyodum eminim hayatının şokunu yaşamışlardır. Çünkü müşteri hizmetlerini çaresiz bırakıyordum. Bunlardan parayı almak için çirkef olmak lazım 0.75 kuruş bakiyem kalmıştı bitayda umarım onu sadaka olarak kabul ederler çalışanlarına kişisel gelişim kitapları alırlar.
Bu arada Aydan hasta olmuş geçmiş olsun dedim insanlık ölmedi
B
4 yıl
Benzin/dizel yakıtta hava basma hilesi videolu
B
5 yıl
leunase 10 000 veya spectrila kanser ilacı aranıyor lütfen konuyu uplayın
6 kutu ilaca daha ihtiyaç var.İlaç 5 kutu ilaç bulundu arkadaşlar konuyu öne çıkaran ve uplayan herkese çok teşekkür ederim.

"aslan parçası yeğenim batman da görev yaparken akut lösemi hastalıgına yakalandı allahım ona acil şifalar versin arkadaşlar bir ilaç arıyoruz leunase 10.000lik veya resimdeki benzeri olabilir benzerini almanyada bulduk bir kaç adet daha lazım lütfen yeğeniim için bu ilacın bulunmasına yardımcı olursanız ömür boyu minnettar kalırız......(duyarlı olalım lütfen bugün bize yarın size paylaşalım görsünler bu ilaç türkiye'de yok diyenler belki biraz utanırlar)"

facebookta bir tanıdığım lösemiye yakalanmış çok genç yaşı 27 falandır herhalde belki yardımcı olabilirim diye burada paylaşıyorum bu ilaçları nerede bulabiliriz ?

yardımcı olmak istedim burada paylaşarak bu ilaçları bulan varsa bana ulaşsın yada 05320552994 numarasını arasın.
İlaç Almanya'da varmış orada olan biri Türkiye'ye getirirse çok iyi olur.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Daha çabuk bulunması için ekşi sözlükte konusunuz açar mısınız ?

Ekşi'de konu açıldıhttps://eksisozluk.com/losemi-hastasi-astsubay-icin-ilac-araniyor--6172778?nr=true&rf=losemi%20hastasi%20astsubay%20icin%20ilac%20araniyor
B
5 yıl
YERLİ MİLLİ JOHN WİCK
Edirne'nin İpsala ilçesinde S.D.'nin (36), kendilerine ait köpekleri tüfekle vurarak telef ettiğini iddia ettiği İbrahim Kaplan'ı (47) bıçaklayarak öldürdüğü an, cep telefonu kamerasına yansıdı.

benim köpeğimi de kargo görevlisi kapıyı açık bırakıp köpeğin araba çarpıp ölmesine sebep olmuştu aklıma geldikçe çıldırıyorum

Videoyu izlemek için tıklayınız
B
5 yıl
Tanzim mağazaları yeniden kurulmalı mı?
Evimiz tanzim çadırının yanıbaşında.Gürültüsü pisliği bir yana bu uygulamanın fiyatlar normale dönene kadar devam etmesini istiyorum çünkü insanlar gerçekten zor durumda olmasa sabah 9 de gelip sıraya ucuz gıda almak için girmezdi.
Ayrıca 2.5 ay gibi bir süre devam edeceği söyleniyordu neden seçim bittikten sonra kaldırıldı? Konuya anket eklemek istiyorum sonuca göre cimer'e yüklenebiliriz.Nasıl anket eklenir bilen yazabilir mi?
B
5 yıl
fasfa
fasfasfa
B
5 yıl
afasfa
afsasfasfasfas
B
6 yıl
Toptancıların marketlere ürün vermemesi
Yaşadığım şehirde mahallemdeki marketteki market sahibinin bana söylediği aynen şu: "temizlik malzemelerine zam geldi ayrıca toptancılarda mal getirmiyor" dedi sizin yaşadığınız yerlerde bu tarz durumlar var mı ? eğer varsa ne yapmayı planlıyosunuz ?
B
6 yıl
asfa
asfa
B
6 yıl
konu silindi
konu silindi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.