O

Teğmen
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
11 yıl
TV de kaydedilen görüntünün bilgisayarda görüntülenememesi
LG 42LM620S tv ile 500 GB lık diskime kayıt yapmak istediğimde diskin formatlanacağı uyarısı verdi. Diski formatlayarak kayıt işlemi gerçekleştirdim TV de kayıt sorunsuz bir şekilde görüntüleniyor fakat bu kaydı bilgisayarıma aktarmak istiyorum. Diski bilgisayara taktığımda bilgisayar diski görüyor Yönet kısmında sorunsuz bağlı olduğu görülüyor fakat içeriğe ulaşamıyorum. Kaydedilen görüntüleri bilgisayara aktaramadıktan sonra bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
O
11 yıl
Samsung Galaxy Note 2 Ekran Sararma Problemi
Konunun daha önce bahsi geçti ise kusura bakmayın.

Bir kamu kurumunda çalışıyorum kurumsal bir kampanya ile bir çok arkadaşımla birlikte aynı yerden aynı zamanda Note 2 satın aldık. Cihazları tüm ayarları aynı olacak şekilde yan yana koyduğumuzda ekran renklerinde bariz farklılık olduğunu farkettik. Özellikle boş bir tarayıcı sayfası açtığımızda birkaç cihazın çok rahat farkedilecek şekilde sararmış olduğunu gördük. Ürün satın alalı 1 ay olmadan teknik servise incelemeye verdim ve değişimi onaylandı fakat gelen üründe eskisinden farklı gelmedi. Şu an yan yana 5 cihazı koyduğumuzda 3 tanesi bariz sarı diğer 2 si beyaz tonları daha net fakat onlarda birbirinden farklı olduğu görülüyor. Siz hiç farklı bir telefonla yan yana koyup denediniz mi tek başına kullanıldığında inanın farkedilecek gibi değil ama yan yana koyunca çok büyük farklılık olduğu ve kullanımı etkilediği anlaşılıyor.

Böyle bir tecrübeye sahip birileri var ise yazarsa sevinirim. Şu an ofiste olmadığımdan resim paylaşamıyorum perşembe günü yan yana 2 telefonun çekilmiş resimlerini paylaşabilirim.
O
11 yıl
Hareketsiz gibi duran jant
Videodaki gibi hareketsiz gibi duran jantların özel bir adı modeli varmıdır. Nasıl bulabiliriz.

http://www.youtube.com/watch?v=CcxHb0EdBP0
O
11 yıl
Renault Fluence
1.6 CVT Benzinli Fluence ICON almayı düşünüyorum. Aşağı yukarı aynı fiyata Skoda Rapid, Seat Toledo, Hyundai Accent Blue, Hyundai Elantra, Opel Astra, Chevrolet Cruze alınabiliyor..

-Ankara da yaşıyorum Skoda Rapid forumlarda çok fazla bahsedilmesine rağmen dışarda bir tane bile görmedim sanırım satışta pek başarılı olamadılar.
-Seat Toledo bu hafta çıktı fakat Doğuş Otoyu aradığımda aracın şu an sadece İstanbul da bulunduğunu söyledi.
-Accent Blue ve Elantra hk. çok fazla bilgim yok ama Fluence onlara göre daha alımlı bir araba gibi geliyor bana.
-Astra ve Cruze aynı vites yapısını kullanıyor ve yakıt fabrika verisi 100 km de 10 lt.

Ayrıca tüm bu etkenlerin dışında Fluence de kullanılan EDC ve CVT viteslerin piyasadaki en sorunsuz vites olduğunu okudum birçok yerde.

Yılda yaklaşık 10.000 KM yol yapıyorum. Dizel orta versiyon yerine Benzinli Full versiyon benim kullanım verilerine göre daha mantıklı olduğunu düşündüm.


İlk defa araba alıyorum fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.
O
11 yıl
LG 42LM640S, 42LM660S, 42LM670S Teknik Özellik Farklılıkları
Haftasonu bimeksten 1750 tl ye LG42LM640S aldim. Magazada 640S, 660S, 670S arasinda kasa ve akilli kumanda disinda hicbir fark olmadigini soylediler. Vatanbilgisayar in sitesinde ise 
Dinamik Kontrast ;
640s 1.000.000 : 1
660s 7.000.000 : 1
670s 7.000.000 : 1

Parlaklik;
640s 400
660s 500
670s 500

Oldugu yaziyor. Fakat bu bilgi sadece vatan bilgisayar sitesinde var. forumlarda, bircok alisveris sitesinde ve lg turkiye cagri merkezine gore 3 tv nin akilli kumanda ve kasa disinda tum ozelliklerinin ayni oldugu yaziyor. 
Resmi olarak bu bilgileri nasil teyit edebilirim. 

Bu tv leri kullanan arkadaslar var ise teknik ozelikler hakkinda bilgi verebilirmi.

640s : 1750tl
660s : 2100tl
670s : 2300tl

Eger ozellikler yazdigim gibi ise 640s i 660s ile degistirmem mantikli olurmu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.