S

Çavuş
02 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
18 yıl
Canli Skor
S.a Arkadaslar Bana Yardımı dokuncak veya dokunmıcak herkese sımdıden Allah(c.c) Razı olsun.

Sorunum su Canli Mac Skor larını devamlı anasayfamda Guncel olarak saglaya bılcek reklamsız script veya yonlendırmelı 1 sistem arıyorum ege bulabılır veya elınızde varsa paylasırsanız cok sevınırım... Sımdıden Tesekkurler...
S
18 yıl
3 Sitemiz var bı bakın nasıl olmus ???
S
18 yıl
Dusuncelerınız ve bilgileriniz.
Selamın Aleykum arkadaslar herkese merhaba sizlere bırsey danısmak ıstıyorum ayrıcada yardımlarınızı beklıyorum ben 1 tane Club sıtesı yapmak ıstıyorum baya zaman once bunu yaptım ama amacımın cok dısında 1 olay oldu ısmıyle sıtenın içerigi cok farklı ben tek basıma oldugum ıcın cok zor gelıyor eger bana destek yardımcı olcak arkadaslar varsa bana pm atabılırler.Eger gercekten yardımcı olmayı dusursenız cok memnun olurum daha oncekı yaptıgım sıte adresı www. clubcesme .com saygılar msjlarınızı ve pmlerınızı beklıyorum.
S
18 yıl
Flash i Html veya asp Cevırmek ?
Flash la hazırlanmıs 1 sayfam var ben onu sıtenın acılısı olarak koymak ıstıyorum ama nedense acılıs olarak olmuyor bende html ve ya asp olarak ayarlanma ımkanı varsa oyle denemek ıstıyorum bılgısı olan arkadaslara sımıdıden tessekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.