I

Onbaşı
24 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
9 yıl
Sisteme uygun Psu Önerileriniz?
İşlemci : İntel Core i5 4440 cpu @3.10ghz
RAM : 16 gb ddr3 Corsair Vengeance 1600 mhz
Ekran Kartı : Asus HD7950 3gb 384bit v2.
Anakart : Asus h81plus
Ek olarak 120gb ssd 1tb wd harddisk ve 6 usb aynı anda aktif . Kasada önde ve arkada 2 adet çapını tam bilnmiyorum fan mevcut.Şuan corsair 550w psu kullanıyorum fakat yetmiyor.Oyunlarda orta ayarlarda az güç tüketiminde sorun yokken.Ultrada bi 10-15 dakika sonra bilgisayar resetliyor ve Asus Anti Surge devreye giriyor. Maximum 250 tlye kadar sağlam önerileriniz nelerdir? Teşekkürler...
I
9 yıl
Hdmi parlaklık sorunu
Merhaba, masaustu pc mi hdmi ile tvye bagladim.Tv yi monitor olarak kullaniyorum.Fakat parlaklik sorunu oluyor.Mesela mouse u oyunlarda hareket ettirdigimde parlaklik bi azaliyor bir yukseliyor.Acaba sorun nedir yardimlarinizi bekliyorum. Youtube bir video yukledim lutfen izleyip goruslerinizi paylasin.Tesekkurler.

Video;

http://www.youtube.com/watch?v=PXvMFk-TLFw&list=UUw2Dn-U_18okBMRdpB-lp5A

Bu arada bu sorun sadece fareyi hizli hareket ettirdigimde oluyor.Video izlerken veya resimlere bakarken yada masaustu normalde hicbir sorun yok.Kablo baglantilarini kontrol ettim.Hdmi kabloda kaliteli oldugunu dusunuyorum.Tv nin tum ayarlari kurcaladim ama nafile.Amd catalyst centeri da baya bir kurcaladim sonuc alamadim.Ekran karti Asus hd7950 direct cu 2 v2. Tum sistem driverlar gunceldir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.