U

Çavuş
17 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
118 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
9 ay
TEB\u0027DEN NKOLAY\u0027A DÖVİZ TRANSFERİ
Arkadaşlar en masrafsız şekilde bunu nasıl gerçekleştirebilirim bilgisi olan var mıdır?
U
geçen yıl
Akbank Referans kodumla üye olana 125 tl
Merhaba arkadaşlar,

Akbank referans kodumla üye olursanız 250 tl chip para kazandırıyor bana. Ben de karşılığında 125 lirasını ref kodumla üye olan arkadaşıma gönderiyorum.

Lütfen referans kodumla üye olacak arkadaş, üye olurken bilgi versin ona göre takibini gerçekleştireyim ve chip para bedelinin yarısını göndereyim.

Davet Kodum: 1000100117294
U
geçen yıl
Perte çıkmış aracın çekici ücretleri sigortadan talep edilebilir mi?
Arkadaşlar merhaba,

Karşı tarafın %100 kusurlu olduğu bir kaza sonucu aracım perte çıktı, aracın bedeli(piyasa değerinden yaklaşık yüzde 5 düşük olmak üzere), sovtaj bedeli + sigortanın payı şeklinde tarafıma ödendi.

Hasar dosyası açılırken vermiş olduğum yaklaşık 2.000 tl'lik çekici bedeline dair ise herhangi bir gelişme olmadı.

Karşı tarafın sigortasından çekici bedelini talep etsem alabilir miyim, bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi..
U
3 yıl
OLDUBİL Kullanan Var mı?
güncelleme: kesinlikle önermiyorum ne cashbackler geliyor, ne istediğiniz yerde harcayabiliyorsunuz parayı.
U
3 yıl
Vakıfbank Worldcard Giyim, ayakkabı ve aksesuar 200/15 toplam 45 TL puan
< Resime gitmek için tıklayın >


    <li class="ql-align-justify">VakıfBank Worldcard ile 14-31 Aralık 2020 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, aksesuar, kuyum, optik ve saat sektöründe yapacağınız her 200 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL, toplam 45 TL Worldpuan hediye edilecektir.</li><li class="ql-align-justify">Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 45 TL Worldpuan kazanabilir.</li><li class="ql-align-justify">Aynı gün tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanyaya dahil olacaktır.</li><li class="ql-align-justify">Kampanyaya internet üzerinden yapılan harcamalar da dahildir.</li><li class="ql-align-justify">Kampanyaya peşin ve taksitli harcamalar dahildir.</li><li class="ql-align-justify">Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan GIYIM yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasında yer alan “Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.</li><li class="ql-align-justify">Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.</li><li class="ql-align-justify">Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order ve iptal, iade ve puan kullanımı İşlemleri kampanyaya dahil değildir.</li><li class="ql-align-justify">Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 11 Ocak 2021 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 20 Ocak 2021’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Ocak 2021 tarihinde geri alınacaktır.</li><li class="ql-align-justify">TercihKart sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.</li><li class="ql-align-justify">VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.</li>

E-ticaret dahil.
U
4 yıl
Hepsiburada 50 inç\u0027lik televizyonu kaybetti!
Değerli arkadaşlar, ekşi'ye de başlığını açtığım başıma gelen bu dolandırıcılığı sizinle de paylaşmak isterim. Akıl sağlığınız ve mutluluğunuz için bu siteden uzak durmanızı tavsiye ederim.

17.04.2020 tarihinde dijitsu djtv501 marka televizyonu, satıcısı hepsiburada olmak üzere satın aldım. 1 hafta sonra, 23.04.2020 tarihinde ürün elime ulaştı. uzun uğraş sonucu ulaşabildiğim yetkili servisle karşılıklı teyitleşmemiz sonucu pandemi sürecinde bulunduğumuz için ürünün kurulumu için yetkili servise ihtiyaç olmadığı, kendim gerçekleştirebileceğim belirtildi. bunun üzerine kurulumu gerçekleştirdim.

kurulumu tamamladıktan sonra, hdmi girişlerinden birinin çalışmadığını, ve ürünün dahili uydu alıcısının görüntüsünün beyazlaşmış, soluk olduğunu gördüm. televizyonun jelatinlerine dahi dokunmadan, bana geldiği kondisyonda tekrar paketledim ve iade etmek istediğimi belirterek kayıt açtım. hepsiburada (buraya dikkat) iade talebimi kabul etti ve ardından ürünü iade için kargoya verdim. 21 günlük bir kargo sürecinin sonrasında(yani bir darbe de kargo firmasından yedim: horoz lojistik) ürün 14.05.2020 tarihinde(horoz lojistik sistemine göre) hepsiburada'ya ulaştı ve 26.05.2020 tarihinde hepsiburada tarafından ürünün ambalajı açıldığı için iadenin ancak servis raporuyla gerçekleştirilebileceğine dair otomatik cevap geldi.

--şimdi soruyorum, madem benim yetkili servis ile görüşmem gerekiyordu, neden 'tamam ürünü bize yollayın inceleyelim' dendi? ve ayrıca bu durum neden uzaktan satış sözleşmesinde belirtilmiyor?--

buraya kadar olan kısım rezaletti. şimdi dolandırıcılık başlıyor. 28.05.2020 tarihinden itibaren hepsiburada ürünü teslim almadığını iddia etmeye başlıyor. görüştüğüm müşteri temsilcileri ürün bize ulaşmamış diyor. ayrıca sitedeki iade takip bölümünde ‘ürün bize ulaştı, inceleniyor’ kısmı değiştirilip ‘ürün müşteri tarafından kargoya verildi’ olarak revize ediliyor. 21.05.2020 tarihinde hepsiburada tarafından mailime gelen ‘kargonuzu aldık, ürünü inceliyoruz’ maillerini tekzip ediyorlar. horoz lojistik ürünün 14.05.2020 tarihinde teslim edildiğini iddia ediyor. müşteri temsilcileri her çağrımda, talep oluşturup 2 iş günü içinde dönüş yapılacağını söylüyor. nihayetinde o dönüş hiç yapılmıyor. bu süreç şimdiye kadar 6-7 kez tekrarlanıyor. whatsapp iletişim hattı sadece otomatik cevaplar veriyor. siteden gönderdiğim mesajlara ‘süreç takibimizdedir, size bilgilendirme yapılacaktır’ diye otomatik cevaplar atılıyor.

özetle, hepsiburada'dan aldığım tv arızalı çıktı ve hepsiburada'ya iade başvurusu yaptığımda önce cevap olarak 'ürünü incelememiz için bize gönderin' dendi fakat gönderdikten sonra 'göndermemeliydiniz servise tutanak tutturmalıydınız' dediler. daha sonra haziran başından itibaren de ürünün kendilerine ulaşmadığını iddia etmeye başladılar. ve bu konuda somut hiçbir ilerleme kaydedilemiyor.

nihayetinde arızalı ürün onlarda fakat kayıp, para iadesi gerçekleştirilmiyor, ben tv'nin 3. taksitini ödemek üzereyim ve hepsiburada tarafından dolandırıldığımı düşünüyorum.
U
4 yıl
Vakıfbank kampanyalar birleştirilebiliyor mu?
Arkadaşlar merhaba,

3 bin liralık bir elektronik alışverişi yapacağım.

vakıfbank'ın 2 kampanyası beni etkiliyor.

1-https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/tek-seferde-yapacaginiz-2020-tl-alisverisinize-100-tl-worldpuan-12107
2-https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/toplamda-yapacaginiz-1000-tl-ve-uzeri-alisverise-75-tl-worldpuan-12183

Her iki kampanyanın da açıklamasında 'kampanyalar birleştirilemez' yazmamasına rağmen vakıfbank müşteri temsilcisi kampanyaların birleştirilemeyeceğini belirtti ama bana çok güvenilir gelmedi kendisi de yazılı bir kaynağı olmadığını söyledi.

Daha önce böyle bir durumu tecrübe eden var mı, bu iki kampanyanın ikisinden de yararlanabilir miyim acaba bir şekilde?
U
7 yıl
Lastik tamir spreyleri kullanım ömrü
Merhabalar, şu 15-20 liraya satılan lastiği hem tamir eden hem de 20 psi'a kadar şişiren spreyleri tavsiye eder misiniz? Benim araçta stepne yok kendi lastik tamir kiti de uğraştırıcı lastik patlarsa bunlardan bir tanesiyle havayı basar geçerim diye düşünüyorum. Tabi bir de aklımda şu soru var bunların son kullanma tarihi kaç yıl ya da ay oluyor genelde? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
U
7 yıl
Düşük Güçlü İnverter Çıkışındaki Peakleri Sönümleme
20 watt gücünde kare dalga çıkışlı bir inverter yaptım. Trafonun çıkışlarını osiloskopa bağladığımda şu görüntüyü elde ediyorum:< Resime gitmek için tıklayın >

Düşük güçlü bir inverter olduğu için, bu çıkıştaki peak'i çıkışa paralel olarak 1000V-100nf civarı kondansatör bağlayarak sönümleyeceğimi düşündüm ama emin olamadım.

Sizlere sorum şu:

1- Çıkışa kondansatör bağlamam peak'i sönümlememe yardımcı olur mu?

2- Çıkışa kondansatör bağladığımda kondansatör kendisini ilk doldurma evresinde trafodan anlık olarak yüksek akım çekecektir diye tahmin ediyorum. Sizce bu anlık yüksek akım anahtarlama transistörlerine veya trafoya zarar verir mi?
U
8 yıl
Sam Smith – Writing’s On The Wall(Metro fmde çalan remix)
Beyler nerde arasam bulamadım bu versiyonunu şarkının. Biraz daha dıp tıs versiyonu. Bulabilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.