A

Yüzbaşı
17 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Overwatch : Oyuncu Arama
2007'den beridir Overwatch oynuyorum ama Türk oyuncu bulamıyorum. 363 seviyem. Vakit olduğu zamanlar oynuyorum. Sevgi, saygı, adap çerçevesinde oynayan oyuncular ekleyebilirler.

Blizzard ID: Ashlost#1375
A
5 yıl
FreeZone ya da Paycell kullanıcılarına özel
23 Mayıs 2019'da Türkiye PUBG LITE açılıyor. FreeZone ve Paycell kullanıcılarına oyunda kullanabilecekleri özel bir kod gönderilmiş. Aranızda kodu kullanmayacak birileri varsa 1 tanecik koda talibim. 😔😔
A
7 yıl
OVERWATCH Benzeri PALADINS (Arkadaş Aranıyor)
Overwatch almaya gücü yetmeyen ve alternatifi var mı diye bekleyenlerin hevesi kursaklarında kalmasın çünkü Paladins imdadımıza yetişti. Yaklaşık 1 sene önce kapalı betada sunulan bu oyun bir kaç ay önce açık betaya sunulmuş vaziyette. Oyunun ana konusunu ziyaret etmek isteyenler buraya tıklayarak bakabilirler.

Nick: Ashlost

Üye olmak ve indirmek için >TIKLA

Oyunun videolarına YouTube sayfasından bakabilirsiniz > TIKLA
A
9 yıl
[TR] Havuz Partisi %300 IP Grup Etkinliği
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 yıldır League of Legends oynuyorum. Bu çıkan son etkinlik kapsamında takım arkadaşlarına ihtiyacım var. Bu sene dereceliye girmemenin sebepleri oldukça fazla. İnsanlık dışı hakaretler(aile bireylerine hakaret - dinsel değerlere hakaret vb.) oynamayı bilmeyip bireysel oynayanlar, takımını düşünmeyenler, karakter alıp direk kitleyenler, rakibi bilerek besleyenler, oyunda afk kalanlar vb. bir çok sebep var. Sadede gelelim...

Bireysel olmayıp takımla hareket eden , küfürsüz , sululuk yapmayan , chat panelini meşgul etmeyen, atik , dikkatli , çabuk düşünen arkadaşlar arıyorum. Ben gibi düşünen bir çok arkadaşla oyun oynamak istiyorum. Kullanıcı adım: Ashlost . Oyun içinden ekleyin , eklediğiniz zaman da beni bilgilendirin.

Herkese iyi günler...
A
10 yıl
Cevap: Asus X550LN Serisi Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü
Hitman Absolution ve Watch Dogs incelemelerimi @messevim kardeşime gönderdim. Konu güncellendiğinde gereken resimlere ve fps değerlerine ulaşabilirsiniz...
A
10 yıl
Cevap: Asus X550LN-XO007D Notebook İncelemesi ve Kullanıcılar Kulübü
Öncelikle herkese Selamun Aleyküm...

Dell Inspiron N5110 9621 kullanıcısıyım. Belki bilirsiniz; bu seri bilgisayarların kol dayama panelleri ısınmaktan dolayı yapılan materyali bir süre sonra soyuluyor ve hatta elinizi bile değdiremiyorsunuz. Kaç kere termal macununu değiştirdiysem de fanda aldıysam da bu Dell'den tövbe ettim 3 yıldır. Mühendislik programları ve arada bir keyif amaçlı oyun oynamak için son 3 gündür bilgisayar araştırıyorum hangisini alıyım, nasıl yapayım diye?

Bütçem en fazla 2000 TL sınırı koydum. İki bilgisayar arasında kalmıştım. Asus X550LN-XO007D ve LENOVO Z710 59413153 . Forumda okumadığım konu kalmadı diyebilirim. Lenovo'nun teknik servisi olsun, ürünün klavyesinin içeri çökmeye meyilli olduğu, ekranın fandan dolayı ısınması vb. gibi problemlerden dolayı soğudum işin açıkcası... Sayın Emin beyinde incelemeleri, testleri, fikirleri, önerileri, centilmenliği ve sıcakkanlılığına güvenerek hizlial.com'dan bir Asus X550LN-XO007D almaya karar kıldım. BKM ilede biraz indirimi varmış onuda kaçırmadım. Bugün öğlen kargoya vermişler. Yarın elime ulaşır büyük ihtimalle. Bende size de katkı sağlamaya çalışacağım ürün hakkında. Umarım iyi bir şekilde eksiksiz ve hatasız bir ürün elime geçer.

Burada yorumda bulunan ve zamanını, bilgilerini paylaşan arkadaşlar; özellikle messevim beye teşekkürlerimi bir borç biliyorum...


quote:

messevim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.