Kısaca 100 Tl ve üzeri 4. alışverişte 30 Tl parapuan yükleniyor ve Petrol Ofisinde kullanıyor. Son tarih 31 Ekim. Puanlar bu tarihten sonra yükleniyor.

Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı PETROL OFİSİ istasyonlarında 16 Eylül- 31 Ekim 2014 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 4. peşin akaryakıt ya da otogaz alışverişine, yine PETROL OFİSİ istasyonlarında yapacağınız akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanmak üzere 30 TL MaxiPuan hediye!


Kampanya Detayları:

1- Kampanyamızdan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı PETROL OFİSİ İstasyonlarından Maximum POS cihazından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 4 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
2- Kampanyamız kapsamında alışverişler mutlaka İş Bankası Maximum POS cihazından yapılmalıdır.
3- Kampanya süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "PO" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
4- Kampanyamıza kayıt için atılan SMS’ler operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
5- SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarası Bankamız sisteminde harcama yapılan kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
6- Kampanyamıza Ziraat Maximum Kartları da dahildir, Ziraat Maximum Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “PO” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4747'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
7- İlave MaxiPuanlar kampanyamızın bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kartlara yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 20 Kasım 2014’tür.
8- Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyamızdan en fazla 1 kere yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 30 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
9- Kampanyamız kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece PETROL OFİSİ istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.
10- Aynı gün yapılacak harcamalardan sadece bir tanesi kampanyamıza dahil edilecektir.
11- Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kartı ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
12- Kampanyamızdan MercedesCard ve Maximiles ile de yararlanılabilir.
13- Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
14- Maximum Kart ve Maximiles'ı bulunan müşterilerin kazandıkları ilave MaxiPuan tutarları kampanyamız kapsamında en son kullandıkları kartlarına yüklenecektir.
15- Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
16- Bankamatik Kartı ile yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir.
17- Kampanyamızdan puan kazanılması için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartı ile veya İş Bankası Maximum Kart veya Ziraat Maximum Kart ile yapılması gerekmektedir.
18- Bankamatik Kartı ile kazanılan ilave MaxiPuanlar da geri alınacaktır. Bankamatik Kartı ile katılımlar için SMS gönderimine gerek bulunmamaktadır.
19- Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.