E

Er
16 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
178 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Hacettepe ceng yazdım pişman olur muyum
Evet düşünceleriniz nedir arkdslar
E
3 yıl
İTÜ Yatay Geçiş İmkanı
Merhaba arkadaşlar 3475773292 konu açtım da başka bir soruyla karşınızdayım bu sefer İTÜ yapay zekaya gidersem kurum içi ceng e geçme imkanım oluyor mu ya da çap yan dal gibi şeyler yapabiliyor muyum aydınlatır mısınız?
E
3 yıl
[ANKET] Hangi Üniversite-Bölüme Gitmeliyim?(150+ OY)
İyi forumlar herkese tercihimde halen aşırı kararsızım sıralamam 3303 ve şuraya gideyim diyemiyorum need help şimdiden teşekkürlerr
E
3 yıl
Galatasaray vs hacettepe ceng
Hangisini tercih etmeliyim arkadaşlar nedenleriyle söylerseniz çok iyi olur
E
3 yıl
Hacettepe ceng ders işlenişi??
Hacettepeli olan varsa bilgilendirebilir mi ytü cengde dershane hocası gibi anlatıyor ingilizcesi rezil ve youtubedan ders izleyin diyolar diyen biri var hacettepede de öyle mi acaba?
E
3 yıl
Koç %50 - Hacettepe ceng?
Selam arkadaşlar sınavdan 3303 sıralama yaptım ve bilkent %50 ucundan kaçıyor ve top üni diyebileceğimiz sadece koç yarı burslu geliyor. Ailem bir şekilde göndeririz diyorlar ama durumumuz o kadar da iyi değil ve biliyosunuz koç aşırı pahalı size sorum bu kadar para verilmesine değer mi yoksa cidden hacettepe yerine zorlayıp koça gitsem geleceğim için çok da bir şey fark etmez mi?
E
3 yıl
3.3k Ceng Önerisi
Merhaba arkadaşlar böyle bi sıralamadayım ve malesef çok arada bi yerde bilkent %50 burslu 2967 ile kapatmış geçen yıl gelmesini beklemiyorum ama oradan da mantıklı olan yazılabilecek hacettepeye gidiyorum o da 7.2k idi bu yıl da 5k olsa oraya gireririm diye düşünüyorum ama eğitim farkını düşününce ee ye kaymak aklıma geliyor ne kadar mantıklıdır ne yapmalıyım?
E
3 yıl
Ankara’da yurt/ev/apart konusunda yardım gerek
Evet başlıktaki gibi bu konuda deneyimi olan arkadaşlar tek kişi için en iyi opsiyon hangisidir sizce ve önerdiğiniz bir yer var mı(tabii fiyatı da göze alarak öğrenciyiz sonuçta )
E
3 yıl
Hacettepe ceng 5 kişi kontenjan farkı
Sıralamalarda az da olsa olumlu etki yapar mı sizce bu yıl 5 kişi daha fazla alıyorlar gösteriyor 100 kişiydi 2020 de 105 olmuş bu yıl
E
3 yıl
Nasıl gelir sizce?(ss li)
< Resime gitmek için tıklayın >

bu aralıkta 2018 den iyi gelecek diyorlar ama bilmiyorum ne dersiniz arkadaşlar iyimser olup sonradan üzülmek istemioyrum :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.