N

Teğmen
09 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 ay
Arabayı demire sürttüm
Arkadaşlar merhaba
Bugün otoparktan çıkarken aracı çıkıştaki demire sürttüm. Daha önce boya pasta cila konusunda tecrübem yok. Sizce bu araca ne işlem yapılabilir ve ne kadar masraf çıkarır?
Ayrıca serviste kaskoyla yaptırılabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
N
7 yıl
Az lp gelip çok gitmesi
Merhaba arkadaşlar hesabım plat 1.Yüzde 61 win rate ve win streakteydim. 18 lp geliyor 20 lp gidiyor. Op gg den elosuna baktığımda diamond 4 gösteriyor. Bunu açıklayabilcek biri var mı?
N
7 yıl
Westte dc ardından oyunun çökmesi
Bugün girdiğim bi maçta dc oldum ve oyun içinde 5 kere oyun çöküp bugsplat verdi.az önceki apophisin yayınında da aynısı oldu bunu yaşayan ve nedenini bilen var mı drop tarzı bir şey olabilir mi?
N
7 yıl
Yama yavaş atıyor
Böyle bi rezillik olamaz fiber kullanıyorum. Bugunku patchi saat 6 dan beri atamadı aldığım hız 15kbpsde başka yaşayan var mı bunu
N
7 yıl
Elemantalist lux kaldırılmalı
Skill aninamasyonlarına alışmışken adam skin değiştiriyor oyun içinde ve onada alışmak zorundayız öyle durumlar oluyorki adam ulti atıyor q atıyor farkedemiyorum çok saçma ve dengesiz bence. Ayrıca öbür 3250 lik skinlere de haksızlık 10 tane skin nedir abi
N
7 yıl
İyi yasuo oynayanlar yardım edebilir mi?
Nedense şu yasuoyu bi türlü oynayamıyorum. Oynayan oynuyor ama çözemedim bi türlü nasıl oynanmalı hangi matchuplarda güçlü güçsüz yardım edebilir misiniz?
N
7 yıl
yeniden drop hack?
bugunku oyunumda internet baglantın olmasına ragmen dc yedim.dc yemeden önce karşı ormancı top lanedeydi oraya gidiyordum bi baktım dc. Ardından bi süre sonra oyun geldi kuleyi almıslar ilk kule. Hep böyle gitgeller oldu oyunda ama baglantım oldugundan eminin o sırada nete giriyorum filan kesin var netim. Yani drop hackten şüphelendim yine mi geldi acaba?
Bu aralar böyle biseyle karşılaşan başka birileri de var mı
N
7 yıl
Normal oyunuma gelen diamondlar
Merhaba arkadaşlar trde smurf kasıyorum hesabım şuan 27-28 lvl fakat oyunuma plat diamond geliyor gelse de birşey degismiyor gerci. Aşırı çöp bi oyun var ama nedeni ve attıgım bu normal oyunları girecegim 10 maclık dereceli serisine etkisi olur mu? Mesela yüksek elo eşleştirmesi gibi
N
8 yıl
Sizce euw ve tr arasında nasıl bi fark var
Sizce fark var mı mesela tr plat elo oyunlarıyla euw plat oyunlarında seviye farkı var mı varsa ne tür farklılıklar
N
8 yıl
Jayce metaya girdi ama sorum var
Jayce metaya girmiş bulunmakta
Probuildsten baktıgım buildlerde top lane oyuncularının manaveren almafgını gördüm direk youmu drakthar gidiyolar mana sıkıntısı cekmiyolar mı nasıl oluyo bilen biri acıklayabilir mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.