A

Yüzbaşı
04 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 ay
Max 25 Binlik Laptop Tavsiye
Arkadaşlar burada ki arkadaşların tavsiyelerine güvendiğim için buraya yazıp fikir aldıktan sonra ürün almak istedim yardımcı olursanız sevinirim sıfır düşünüyorum ama bu paralara 2. El de olursa tavsiye alırım, şimdiden teşekkürler.
A
3 yıl
5.500 tl ye kadar iş görür laptop tavsiyesi
Arkadaşlar 5,500 tl ye kadar bütçe var oyunla çok işi olmayan biri için hangi laptopu tavsiye edersiniz yarına kadar halletmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
A
6 yıl
Youtube destekli hd uydu tavsiye
Arkadaşlar yeniden konu açmak zorunda kaldım digitürkümü iptal ettirdim humax 9505 kullanıyodum youtube uygulamasınolan iyi bir hd uydu tavsiye edermisiniz rica etsem
A
6 yıl
Tavsiye
Arkadaşlar digitürkü iptal ettirdim humax 9505 cihaz vardı geri verecem.Bana internet bağlayabileceğim kabloluda olur youtube girmesi yeterli hd kalitesi yüksek bir uydu alıcısı tavsiye edermisiniz şimdiden teşekkürler...
A
6 yıl
Tavsiye
Arkadaşlar ramazanda vakit geçirmek için yeni bir diziye başlamak istiyorum tavsiyelerinizi alırım...izlediklerim(LOST,,BRAKİNG BAD)
A
6 yıl
İtunes sorunu
arkadaşlar ıtunesi win7 pc me kurdum bir türlü açamadım sürekli dll hataları alıyorum eksik dll leri tamamlasamda hiçbirtürlü açamadım yardımcı olabilecek varmı
A
6 yıl
Arkadaşlar Bir Bakabilirmisiniz?
Sorunum su bilgisayari kullaniyorken birden bire ekranda kirmizi cizgiler belirdi kullanilamaz hale geldi guvenli modda acincada ekran yine karincali resimlerini atiyorum yardimci olabilirmisniz neden olduguna dair.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
Garanti Para kart
Arkadaslar garanti bankasinin k.kartini kullaniyorunda para kart vardi daha onceden hesap isletim ucreti aliyorlar diye iptal etmistim suanda aliyorlarmi cogu bankkart almiyormus..
A
7 yıl
Digiturk portal youtube hakkında
Arkadaslar sorunum şu humax 9505 kullaniyorum youtubede bilgisayardaki videolari cihazdaki youtubede bulamiyorum mesela bazi dizilerin bazi bolumleri eksik ne yapmam lazim guncellemesi vs varmidir
A
7 yıl
Digiturk Humax 9505 Epg Sorunu
Bu cihazi mode ile kullaniyorum epg sorununu (baytilki)arkadasin uzunca yardimlarina ve baska forumdaki cozum yolunuda kullannarak cozume kavusturamadik digiturk tarafinda epgler gozukuyor turksat tarafinda gözükmuyor...(Turksat Kullanicisiyim)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.