K

Teğmen
17 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Sattığım arabayı geri almak
Sorun çözüldü adminlerden ricam silebilirmisiniz.
K
7 yıl
Yenmeyen Trafik cezası
Öncelikle herkese selamlarımı saygılarımı sunarım aracım 2016 corolla dün bandrol yatırdım 517 lira yalnız baktıgımda aracımın 6. Ayın 28 inde 320 lira ceza yatırıldigını fark ettim ve bu ben degilim babamda degil evde başka kimsede yok araba sürecek acaba sistemde hata olabilirmi bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin teşekkür ederim şimdiden..
K
7 yıl
Eksper raporu hp düşüklügü
Herkese selamlarımı saygılarımı sunarım aracım 98 accent 1.3 motor aracımı exper e soktuk kaporta Şase ler gayet düzgün motor gucü ruhsatta 75 hp yazıyor raporda 51 çıktı ben inanamadım motor u gösterdigim ustalar 3 üde motorun gayet iyi oldugunu söyledi kime inanacaz...anlamadım bilen abilerim kardeşlerim görüşlerinizi bekliyorum...
K
7 yıl
SU BİRİKİTİSİNDEN GEÇTİM..
Arkadaşlar aracım 98 model accent bu sabah evden çıktım aşırı yagmur vardı su birikisintini gördüm durdum girmedim arkamdan bir Şahin geldi geçti bir şey olmadı bende onun arkasından devam ettim yolda giderken araba gaz yememeye başladı neyse devam ettim yüksek devirde kullandım ayagimı gazdan çektigim an stop ediyor bu şekilde iş yerine kadar geldim park etmeden stop etti tekrar zar zor çalıştır dım marş dinamom yeni marş otomatigini yeni degiştim akşam giderken çalışmamazlık yapmasın eğer öyle bir şey başıma gelirse ne yapmalıyım değerli abilerim kardeşlerim görüşlerini zi bekliyorum
K
7 yıl
Araba Satmak İsterken Kafayı Sıyırmak
Herkese selamlarımı ve saygılarımı sunarım .
Bundan 5 ay önce 1998 model klimalı accent marka araç aldım aldıktık sonra bel altında bir kaç yerine boya attırdım gerekli bütün bakımlarını yaptım binmek için almıştım neyse paraya sıkıştık bir ay önce satmak istedim siteye ilan verdim 5 günde yüzlerce kişi aradı aracın tavanında arka camın üst kısmanında 5 cm lik bir macun çatlagı vardı almadan götürdüm baktırdım bakan usta tavanın orjinal oldugunu lastik silikonlarının bile orjinal oldugunu arka camın üstünün macun çatlagı oldugu lakin büyütülmemesi gerektigi üzerine bir şey düşmüş olabilir dedi bende aracı aldım.seviyorumda arabamı bakmaya gelenler o macun çatlagını görünce aracın pert oldugunu söleyenler oldu tabi insanın zoruna gidiyor arabayı öldürmeleri tramerden sorgulama yaptıgımda bir tane kaza çıkıyor rakam yazmıyor bende bu tip insanlara inat arabamı satmaktan vazgeçtim gerekirse son sahibi olacam yada benzini döküp yakacam ama satmayacam 2. El araç alırken satarken insanların birbirine güveni kalmamış siz degerli kardeşlerim abilerim ne düşünüyorsunuz bu konuda.
K
7 yıl
Aracım arkadan su alıyor
Bu sabah ön koltukların kılıflarini sökmek için arka tarafa oturdum bir de baktım arka koltuklar ıslak paspaslar su içinde şok oldum hemen kuruttum aracım 1998 model hyundai accent hemen kapılara baktım arka cam a baktım hiç bir sızdırma belirtisi yok bu nerden gelmiş olabilir masraf ne çikar yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim..
K
7 yıl
B
Yanlis
K
7 yıl
Yanlis
Yanlis
K
7 yıl
1997 1.4 tipo s 11000 e alinirmi
Benden daha tecrübeli abilerim kardeşlerim elimde kısıtlı bir bütçe var ve bu araci buldum sahibi en son 11000 dedi sizce alinirmi araba gayet temiz duruyo ne dersiniz 11000 verilirmi bu arabayahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-tipo-1.4-s-masrafsiz-352837586/detay
K
9 yıl
sizce alinirmi..
Öncelikle şunu belirtim dalga geçecek arkadaşlar küfür yemek istemiyolarsa yazmasinlar.
yakın bir arkadaşımda 90 model dogan L var motorunu komple yaptırdı kaportayı da aynı şekilde yaptırdı araba gerçekten çok temiz piyasadaki yıkık dökük doganlar gibi degil muanesinede bir yıl daha var fiyat olarak 6 dedi bende pazarlık yapacaz dedim sizce ne verilir bu arabaya tavsiyeleriniz önemli benim için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.