I

Yüzbaşı
11 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
5 ay
Tecil ve Bedelli Askerlik
Arkadaşlar merhaba, yıl sonu yani 28.12.2023 tarihinde tecilim son buluyor. Askerliği bedelli yapacağım, şu an halihazırda çalışıyorum.

Önümüzdeki günlerde başvuruda bulunacağım ama anlamadığım bir durum var, tecili bozup başvurdum diyelim bedelli onaylandı ve ödeme alındı. Doğrudan askere çağırılıyor muyum yoksa bu yine bir süreç alıyor mu?

Ya da en kısa ihtimalle askere ne kadar süre içinde çağrılıyor , işyeri işten çıkartmıyor evet ama yine de organize olmak adına işyerine yanlış bilgi vermek istemiyorum.

Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.
I
7 ay
Yıl sonu tecili ve bedelli askerlik karmaşası
Arkadaşlar selam,

Birkaç gündür kafama takılan bir soru var, desteğinize talibim.

Bu yıl sonunda askerlik tecilim bitiyor, yıl sonunda bitecek olan tecilim lisans dolayısıyla otomatik verilen 2 yıl tecil.

Şu an mevcutta özel sektörde çalışıyorum bir süredir, çalışırken de aradan çıkarmak istiyorum ve aralık ayına doğru tecili bozdurup bedelli olarak askere gitmeyi planlıyorum. Fakat yıl sonunda tecil bitmeden başvuruda bulunursam askere EN ERKEN hangi dönemde gitmiş oluyorum? Süreç nasıl ilerliyor, yani başvuruyu yaptım ödedim hemen 2024'te yıl içinde tercih edilen aya göre askere alıyorlar mı? Kafam çok karışık destek olursanız çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
I
4 yıl
INSTAGRAM IP
Instagram'dan 3 ay önce yaşanan fake hesapla ilgili artık ip alınabilir mi? Sosyal medya yasası, yasalaştıktan itibaren mi ip tespit edilebilir? Yoksa geriye dönük şikayetler bulunabilir mi? Süreçleri bilen yardımcı olabilir mi? Karşı taraf hesabını sildi çünkü 4 ay oldu yaklaşık.
I
4 yıl
SOSYAL MEDYA DÜZENLEMESİ
Arkadaşlar yeni kanuna göre TR'de 1 Milyon üzerinde günlük erişim sağlayan sosyal medya uygulamaları ülkemizde temsilci bulundurmak zorunda.
Bu durumda geriye dönük işlenen suçlar için de bir şeyler yapılabilir mi?
I
4 yıl
Ipe
S
I
4 yıl
TI
R
I
4 yıl
F
R
I
4 yıl
Şl
K
I
4 yıl
ık
Hk
I
4 yıl
Fd
rkh
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.