K

Çavuş
14 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Xperia Z1 Desen Kilidi Sorunu
arkadaşlar önemli bir sorunum var telefonla ilgili.desen kilidini unuttum.ve açamıyorum telefonu.telefonun kilit koymadan önceki son durumu wifi ve mobil veri kapalıydı.dolayısıyla gmail hesabımlada giriş yapamıyorum.sorunu içindeki verilerimi kaybetmeden nasıl çözebilirim?
K
10 yıl
Harici Hdd Dosya Kurtarma(Active partition Recovery)
Merhabalar arkadaşlar Samsung S2 portable 3 cihazımı film izlemek için uydu alıcısına takmıştım.Format uyuşmuyor formatlansınmı yazısı geldi.Hayatımın hatasını yanlışlıkla kumandadan ok tuşuna basarak yaptım.ekranda ''formatlanıyor'' yazısını görmemle kanepeden fırlamam bir oldu.söktüm hemen cihazı.yani formatı yarıda kestim.Şimdi de pc de göremiyorum hdd mi malesef.disk yönetiminde ayrılmamış alan olarak görünüyor.Active partition recovery ile tarattıgımda dosyalarımı görebiliyorum.Sanırım hddnin partition kısmı silinmiş.Sormak istediğim Active Partition programıyla tarattıktan sonra recover tusuna bastıgımda hddyimi tamir ediyor yoksa içindeki dosyaları mı kurtarayım diyor.Pc de hdd kadar yer yok malesef.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.