F

Teğmen
07 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 ay
Superonline Openvpn Client (Wireguard,L2tp)
Arkadaşlar Merhaba

superonline kullanıcıları için tavsiyelerimi dikkate alınız!!!

ilk olarak google playden 1 senelik shurkshark vpn alın sonrasında vpn client destekli bir routerınız varsa (openvpn,wireguard ya da l2tp protokolünü destekleyen olsun)(l2tp önermiyorum openvpn daha iyi ya da ileri derecede güvenlik isterseniz wireguard olsun)
işte size ilk adım

1.Routerınızın vpn ayarlarından, vpn client seçeneğine ordanda open vpn'e gelin burdaki istenilenleri user name, password ve configurasyon dosyasını yükleyiniz.congfigürasyon dosyası .udp olanı yükleyeceksiniz hangi sunucu size daha yakınsa bölgeülke olarak, örnek germany main frankfurt olanı seçip configurasyonu ekliyorsunuz( shurfshark vpn web sayfasından abone olduğunuz sayfadan manuel kurulum seçeneğinden bu bilgileri edinebilirsiniz.)


2. Routerınızdan vlan tanımlayıp tüm ağ trafik çıkışını vpnden çıkacak şekilde yapın
dhcp ayarını yaparken otomatik dns yerine ilk olanı 8.8.8.8 / 2. olanını 1.1.1.1 yapın ve ayarları kaydedin.

3. Yine routerdan wifi ayarlarındna kendinize bir wireles ismi ssid örneğin vpn diyin bu adı internet çıkışı defult olanı değilde sizin tanımladığın vlan i shurfshark vpnden çıkış sağlayın

hepsi bukadar hayırlı olsun.

Not: Bu sistem tamamen kullanıcıların kendi hür iradesiyle ve istekleriyle yapılan uygulamadır sorumluluk size aittir.
F
10 yıl
linksys spa 3000 kurulum hakkında
Merhabalar
2 adet linksys spa3000 voip ürün var
1. master olanı, şirketimizde dahili hatların boşta olan birine bağlanıcak şekilde ve 0 tuşuna basılınca da sabit hatlara normal olarak turktelekomun hattına yönlendiriliyor bunu voipden yapabilecek şekilde olması gerek, 2. olan slave de sadece phone girişine bir sabit telefon bağlamak kaydıyla 2. telefon ev ile iş yeri arasında 2 km hali hazırda 100 mbit lan bulunmakta bu cihazların ayarlarını nasıl yapabiliriz_?

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.