T

Teğmen
26 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
keşiftaşı kalkması
keşiftaşı kalkacak ve sup itemlerinin görevini bitirince gelicek diyorlar ve dağın sureti felan kaldırılmış benim anlamadığım dağın suretinin aktifi olan kalkanda kaldırıldımı kaldırıldıysa baya kötü olmuş.
T
6 yıl
Le blanc
Merhaba benim le blanc ile ilgili bi kaç sorum olacaktı cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Sizce le blanc şuan iyi durumdamı ve comboları nelerdir birde Tfde ne yapmak lazım le blanc oynarken cevaplarsanız sevinirim.
T
7 yıl
Madeni euro bozdurmak!!!
Bende 2 tane 2 euroluk madeni para var bunları bozdurmak istiyorum ama döviz büroları sanırsam tam değerinde almıyormuş madeni euroyu bu konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi?
T
7 yıl
Lol önemli anlar hakkında
Oynadığım oyunun replayından önemli anlara kaydettiğim videoyu nasıl mp3 formatında indirebilirim yardımcı olurmusunuz?
T
7 yıl
Bi sorum var..
Arkadaşlar youtubede bi kanal var jaugrenade diye black alistar pax kostumlerinin kodunu felan satıyor riot açıklama yapmıştı kodlar geçersiz oldu diye ama ona bunu sorduğumda yalnızca çekiliş kodları felan gecersiz oldu dedi yani dolandırıcı biri gibide değil bi ton takipcisi felan var sizin bi bilginiz varmı bu kodlarla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
T
7 yıl
Korkuyorum
Her gün lol oynayıp eve gelince korkuyorum acaba ban yedimmi ki diye daha önceki hesabım ban yedi şimdikinde küfür etmiyorum sadece ağır tilt olduğumda beyinsiz gibi şeyler yazıyorum ama bir arkadaşın sadece beyinsiz yazıp kalıcı ban yediğini görünce dahada korkmaya başladım artık çok kolay ban atmaya başladılar sonuçta ve elimde tek hesap var
T
7 yıl
LoL bitmiş
Günlük dozunu almayı unutanlar için açtım.
T
7 yıl
acil yardim beyler!!!
Daha 1 2 saat once telefondan wifiye baglanabiliyorken simdi baglandigimda internetten cevap alinamiyor diyor ustelik bir wifide degil baska wifilerdede bu problem oluyor telefonu sifirladim genede olmuyor ne yapmam lazim daha yeni cayır cayır kullaniyordum?
T
7 yıl
Kalistanın yeni yeteneği
T
7 yıl
Ryze hakkında
Değistikten sonra fazla oynamadım ryze tekrar oynamayı düşünüyorum kombosu w e q sanırım ama mesela bu komboyu yaptıktan sonra herhangi bir skillimiz kalmadı ne yapmak lazım skiller bekleme süresindeyken vur kaç mı yapmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.