A

Onbaşı
19 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
BEL AĞRISI
Bir hafta evvel yerden bir şey almak için eğildim ve o an belimden bir ses duydum ve olağanüstü acı hissettim. O güne kadar zaten orası biraz ağırıyordu ve bir yumru vardı aynı bölgede. Şu an neredeyse hiç ağrı yok yani zamanla geçiyor ama yine de biraz var. Sizce önemli bir şey olabilir mi? (İnternetten araştırdım ama doğru düzgün bir şey yazmıyor, doktora gitmeden önce de buraya yazmak istedim)
A
10 yıl
Heeellp
Merhabalar. Öncelikle oyunla alakalı az çok bilgim var ama bir Diablo 3 oynayan yakınım yok dolayısıyla bugüne kadar hep yalnız gelmek zorunda kaldım. (Public Game dışında)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Adamantium-2275/hero/41264946 benim Monk buildim bu şekilde. Kör topal ilerledik bugüne kadar. Vallahi baştan aşağa saçma bir buildde olabilir bir şey söyleyemeyeceğim ama bununla expertten üstüne çıkamadığımda bir gerçek Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir?
A
10 yıl
Microsoft Points
Arkadaşlar ben gamesatış'tan Microsoft points almayı düşünüyorum Xbox One için. Fakat One ülkemizde resmi olarak bulunmadığından acaba bu satılan Microsoft Points yalnız 360 içinmi geçerli? ve eğer One içinde geçerliyse, aldığımda hesabıma nasıl yükleyebilirim ve nasıl kullanabilirim? Bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirim
A
10 yıl
Ses var görüntü yok :S
Beyler dün aldım diablo 3ü şimdi yükledim ve açtım. Arka planda ses var ama görüntü yok ve nekadar beklediysem gelmiyor. Ekran kartım: nvidia geforce gt 745 2gb 8ram var. Yardımcı olursanız sevinirim. Laptopdan giriyorum ve alalı daha 2 ay olmadı.
A
10 yıl
Diablo 3
Merhaba ben dün Diablo 3 aldım malum bunun Reaper of Souls diye birde yaması çıktı geçenlerde. Benim sorum yama olmadan oyun çalışırmı? Yoksa yamaya 110 tl vermemmi gerekiyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.