P

Çavuş
14 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
fabrika hatalı kasa
Merhaba arkadaşlar, aralık 2014 te vatan pc den corsair spec 02 650w kasa aldım.

iki gün önce ekran kartını çıkarırken kasada bir hata olduğunu farkettim. şöyle, pcı slotlarının karşısına denk gelen vida çıkıntılarından biri ekran kartının sökülüp takılmasını engelliyor. resmini şuan imkanım olmadığı için
koyamıyorum ama en kısa sürede koyacağım.

Sistemi vatanda toplatmıştım. montajı yapan şerefsizde bunu gördüğü halde bana söylemedi. çünkü kendiside
kartı takarken zorlanmış hatta o vida çıkıntısını bir şeyle kesmeye çalışmış.

üstelik kasa bana eksik parça ve aparatlar ile teslim edildi. oda ayrı bir kepazelik.

bir keresinde de kasayı power tuşu arızası nedeniyle servise yolladım. geldiğinde kolisi yıpranmış, köpükleri parçalanmış, içindeki garanti belgesi, fatura,kullanım kılavuzu kaybolmuş ve psu açılmış vidaları gevşek halde bırakılmıştı. Servise sorduğumda ise psu yu açmadıklarını söylediler.

benim sorum, hepsini geçtim sadece bu iki gün önce farkettiğim hata nedeni ile kasayı değiştirme şansım varmı?
P
8 yıl
Bir aylığına limitsiz internet lazım
Merhaba arkadaşlar.
Bana sadece bir aylığına 200 gb akn'li limitsiz internet lazım oyun indirmek için. Böyle bir şey mümkün mü?
P
8 yıl
aliexpress\u0027ten alışveriş
Arkadaşlar ben aliexpress'ten alışveriş yapmak istiyorum fakat bazı sorularım var. Alacağım ürün real doll (silikon manken).

Benim sadece banka kartım var. Ödemeyi TL olarak yapabiliyor muyum? Ürüne ödeyeceğim ücretin dışında başka bir ücret var mı?

Alacağım 600- 700 tl bir şey. 5-6 bin tl olanlar var. Acaba aradaki fark malzeme kalitesinden mi kaynaklanıyor? Satıcı güvenli değil mi acaba? Yorumlar ve puan iyi görünüyor.
P
8 yıl
18.5 monitörde oyun oynamak
Arkadaşlar 17 inç tüplü monitör monitörüm var

18.5 inç monitör alacağım. Oyun için nasıl olur? 1080 P'de oyun oynama takıntım yok. Ekran kartımda r7 240 zaten. 2 ay daha bu kartı kullanıp daha sonrasında gtx960 4 gb alacağım.

18.5 inç monitörde gtx 960 nasıl olur acaba kullanan varmı?
P
8 yıl
ddr4 2133 mü ddr3 1600 mü
Birinin cl9 diğerinin cl14 olması performans açısından ne gibi etkisi olur, diğer özelliklerle birlikte değerlendirdiğimizde.
P
8 yıl
steam güncelleme hatası
The darkness 2 aldım orijinal. Bir türlü yükleyemedim

Aktivasyon kodu var. Steam'a girip oyunu aktifleştirmem gerekiyor fakat bir türlü yapamadım. Yardımınızı bekliyorum.
P
8 yıl
pentium g3220+gtx950 nasıl olur?
Sistemim;
Msi b85m e-33
Pentium g3220 3 ghz
Asus r7 240
4 gb 1600 mhz ram
Vs650 80+ psu
Ekran kartını değiştirip msi gtx 950 almak istiyorum. Darboğaz sorunu olurmu?
P
8 yıl
uyuşmazlık bedelini yazamıyorum.
Arkadaşlar,tüketici hakem heyeti dilekçesinde uyuşmazĺık bedeli kısmı var. Bedeli yazıyorum fakat hata veriyor. Bedel;335 tl nasıl yazıcam. Yardım edin.
P
8 yıl
vatandan teşhir kasa kazığı
mehaba arkadaşlar: Bu konuyu uyarı amacıyla yazıyorum.
1.Vatandan ürün alırken teşhir olmamasına dikkat edin.
2.Ürünü alırken her şeyini iyice kontrol edin.
3.Sistem topluyorsanız montajı asla vatan elemanına yaptırmayın! En önemlisi de budur!
Ben vatandan sistem toplamıştım. Maalesef montajı vatan elemanına yaptırmıştım.Gerisini tahmin edersiniz sanırım, eksik parçadan tut kasadaki hasarlara kadar...
Başlıkta da belirttiğim gibi istemediğim halde bir şekilde beni kandırarak teşhir ürünü kasayı bana kakaladılar. Kısa süre öncede bir arıza nedeniyle göndermiş olduğum servisten geldi. Kasanın güç tuşu çalışmıyordu. Tuşların bulunduğu paneli komple değiştirmişler. İyi güzel ama hiç bir sorun olmadığı halde güç kaynağını kurcalamışlar. Güç kaynağının kasası da iyice gevşemiş ileri geri oynuyor.
Kasanın kolisi ezilmiş büzülmüş. Koruyucu köpükleri paramparça olmuş. Böylece kasanın iyice suyu çıktı. Yani kasa sizlere ömür!
Kasam corsair carbide spec-2 650w. Yakın zamanda yeni bir skylake sistem toplamayı düşünüyorum. Güya kasa hariç tüm parçaları değiştirecektim. Artık bu kasa daha olmaz.Normalde kasa çok kaliteli ve dizaynı mükemmel. Benim kasanın içine edildi o başka.
Kasayı değiştirmeleri için elimden geleni yapıcam ve yapıyorum da. Hakkım bu benim. Değiştirirlerse, yeni toplayıcam sistemin parçalarını yine vatandan alırım. Bu sefer montajını kendim yapıcam tabiki. Aksi takdirde elimi ayağımı çekicem vatandan ve yaptıkları terbiyesizliği olabildiğnce yayıcam her tarafa.
P
8 yıl
Aklıma takılan iki soru
Forumda açtığımız bi konuyu daha sonra silme şansımız yokmu? Birde şunu sorucam ben 10 aydır üyeyim ama halen onbaşıyım. Nede üst rütbelere çıkamıyorum?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.