A

Teğmen
27 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Amazon Türkiye Kuruluyor !
kurulma tarihi temmuz 2018 diyorlar. siz ne düşünüyorsuuz bu konuda? türkiye elektronik ticaretini nasıl etkiler?
https://twitter.com/AliCaatay/status/934014615998132224
A
8 yıl
Ay Ay Okuduğum Kitaplar
Dostlar buraya ay ay okuduğum kitapları yazmayı planlıyorum. Bunu hem kendimin çetelesini tutmak hem de kitapla ilgili görüşlerimi yazarak sizleri de bilgilendirmek için yapacağım. O zaman bu aydan başlayayım

AĞUSTOS

1) Dostoyevski - Suç ve Ceza : Bu kitap daha önce klasik okumadıysanız size ağır gelebilir ama gerçekten bahsedildiği kadar güzel bir kitap. Suç işleyen bir gencin kendisi ile girdiği iç çatışmayı anlatıyor. Olay örgüsü ve anlatış tarzı gerçekten güzel. Ama bazı yerlerde yazarın ikili diyaloglarda çok uzattığını hissetim bu biraz sıktı beni ama yine de çok güzel bir kitap.

2) Vasconcelos - Şeker Portakalı : Kitaplığımda uzun süredir duran bir kitaptı ve bu bana çok tavsiye edildiği halde okumamıştım ama şimdi okudum ve boşuna tavsiye edilmediğini anladım. Kitapta 5 yaşındaki bir çocuğun aile yaşantısı anlatılıyor ve çocuk kendi ağzından anlatıyor onun gözünden bakılıyor bütün kitapta olaylara bu gerçekten çok hoş olmuş. Elinize aldığınız anda akıp giden bir kitap.

3) Burgess - Otomatik Portakal : Kahramanı kötü biri olan ve kendine özgü anlatımıyla öne çıkan bir kitap. 15 - 16 yaşarında kötü biri olan bir çocuğun iyilik veya kötülük yapmayı seçme hakkının elinden alınması ile nasıl bir insana dönüşebileceğini anlatıyor. Güzel
kitaptı tavsiye ederim.




Okudukça editleyeceğim.
A
8 yıl
The Witcher 3 hakkında
Selam dostlar. Benim 1920×1080 monitörüm var ama Witcher 3 oynarken ekran çözünürlüğünü 1920×1080 yaptığımda ekrana sığmıyor mecburen 1600×900 de oynamak zorunda kalıyorum, ne yapabilirim ?
A
8 yıl
Birey gelişim serisi edebiyat sb hakkında
Arkadaşlar birey gelişim serisi edebiyat sb aldım ama edebiyat hocam birey yayınlarından çok hatalı soru çıkıyor istersen sen bunu git değiştir dedi. Çözen var mı birey ? Sizce değiştirmeli miyim ?
A
8 yıl
Beşiktaş Antalyaspor maçının sonucunu rüyamda gördüm
Arkadaşlar cuma günü rüyamda bir beşiktaş maçının skorunu gördüm 1-0 biz kazanmıştık . Cumartesi günü Beşiktaş - Antalya maçı oynandı ve 1-0 kazandı Beşiktaş. Ben bunu maç oynandıktan sonra fark ettim. Bir daha nasıl görebilirim böyle bir şeyi ? iddaa da 5 misli oranı var.
A
8 yıl
FarCry 4 ölünce ekran kararması
Arkadaşlar oyunu torrentden indirdim. Öldüğüm zaman ekran kararıyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorum, ne yapabilirim ?
A
8 yıl
Bugün alıyorum sizce nasıl
Arkadaşlar bugün alıyorum sizce nasıl

Kingston Hyperx Fury 8gb 2133 mhz DDR4

İntel Skylake İ5 6400

WD 1 TB blue 7200 64 mb

Sapphire r9 380 nitro dual-x oc 4gb 256 bit

MSI H110m pro-vd DDR4

Cooler Master N200 6200W

Acer 23 Led monitör 5ms

Sizce kasa nasıl ? Ekleyip çıkarabileceğim bir şey var mı ?
A
8 yıl
PC mi Laptop mı ?
Bu aralar bilgisayar almayı planlıyorum dostlar. Benim düşüncem masaüstü almaktan yanaydı ama babam üniversiteye gideceksin orda sana laptop lazım olmaz mı ? Sen gidince masaüstü nolacak felan dedi aklım karıştı. Alacağım aletle oyun oynamak istiyorum laptop ile bunun rahat olmayacağını da biliyorum ama ne yapacam bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.


Not: 11. Sınıfım, Hukuk istiyorum.

Edit: Bütçe max. 2600
A
8 yıl
Max 2600 tl ye sistem tavsiyesi (Monitör dahil )
Merhaba arkadaşlar sizden önerileri bekliyorum. Oyun pcsi olacak fiyat da çok zorlarsak 2700 e çıkabilir.
A
8 yıl
Dedem Vefat Etti
Merhaba arkadaşlar dedem vefat etti bir fatiha okursanız sevinirim. Şimdiden allah razı olsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.