B

Çavuş
20 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
7 yıl
Konuşma Sanatı
Evet beyler bu günlerde şahsen kendime bir adet çalışma prensibi belirledim, bu çalışmaya göre bana bir konu vereceksiniz ve bende bunun hakkında bir savunma yazacağım (her zaman suçlu olduğum konularda) ve kendi kendimi ikna etmeye çalışacağım. Sorun şu ki fazla konu bulamıyorum mesela en basitinden yarın için Bir öğretmenle ters düşüyorum (herhangi bir konuda) ve kendimi savunmam gerek bunun hakkında ne tür şeyler yazabilirim ? gibisinden bir şeyler düşündüm siz de aklınıza gelen herhangi bir konuyu (her zaman benim suçlu olmam şartıyla) paylaşırsanız sevinirim. Lütfen Ayşe'nin saçını çektin ve hocaya şikayet etti gibisinden aptalca şeyler yazmazsanız mutlu olurum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
B
9 yıl
GTX 750 Ti CSGO DA KASIYOR
çok garip bir durum bir daha ömrüm boyunca nvidia almam ciddi ciddi kasıyor yok mu bunun bir çözümü youtube da incelemesine bakarken en yüksek ayarlarda 150 fps ten yukarı alırım diye düşündüm kartı ilk taktığımda skyrim gibi oyunlarda en yüksek ayarda 60 fps sabit veriyordu sonra skyrimi bile kaldırmamaya başladı şu anda cs go da bile kasıyor çıldıracam eğer 1 ay geçmiş olmasa vatan bilgisayara koşa koşa teslim ederdim.
B
9 yıl
CS GO FPS SORUNU
beyler cs go da en düşük ayarlarda oynasam bile 50 ile 90 fps arası alıyorum en yüksek ayarda bile 50 ile 90 arası alıyorum amacım daha fazla fps olduğu için ayarları düşürünce bile bunu elde edemiyorum

ekran kartı gtx 750 Ti
fps_max 0 kodunu denedim bir şey değişmedi
B
9 yıl
awp solucan tanrısı stattrak ve m4a1s basilisk stattrak
bu skinleri arıyorum elinizde mevcut ise ve satmak istiyorsanız anlaşabiliriz.
B
9 yıl
CSGO BOOST
20 tl ye boost yapıyorum

boostlayabileceğim rütbeler:
SİLVER
GOLD NOVA
MG
B
9 yıl
geforce experience sürücüsü çalışmıyor
Günaydın beyler,bilgisayarıma gtx 750 Ti taktığım günden beri sürücü böyle açılmıyor sonunda sinirlendim ve konu açmaya karar verdim,eski ekran kartım amd hd 5500'dı tüm driverlarını sildim driver display uninstaller programı ile.Yardımlarınızı bekliyorum yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
Yeni ekran kartını taktıktan sonra yapılması gerekenler
Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar,ben ekran kartı alacağım,ekran kartını takmayı biliyorum fakat ekran kartını taktıktan sonra ne yapmalıyım onu bilmiyorum acil yardımınıza ihtiyacım var büyük gün YARIN
B
10 yıl
bit.ly linkleri
Selam arkadaşlar **** ye kayıt oldum, benim anlamadığım olay benim buraya paypal hesabımımı eklememe gerek varmı para almak için,yoksa direk bana para gelecekmi ? paypal hesabımımı eklemeye gerek varsa nasıl ekleyebilirim ?

Beyler yanlış yere konu falan açtıysam özür dilerim yardımlarınız için teşekkürler.
B
10 yıl
Colonette dolandırıcının hasıdır
Beyler altın hesap arıyodum işte bu herif geldi, dediki plat hesabım var dedi işte bende tamam dedim ne kadara satarsın dedim 55 tl falan var bende dedim senin bütçene göre satarım dedi, işte bende tamam dedim düşünün plat 4 ve 55 tl kim olsa atlar işte buna paypaldan gönderdim parayı, sonra şifreyi değiştirecekmiş neymiş arkadaşlıyla ranked atacakmış işte he dedik falan parayı aldı şifreyi vermedi bu bende riota ticket attım, çünkü bana ilk açılan hero ile açılan skini söylemişti güvendim işte gittim gönderdim mesajı bakıyorum dedi herşey doğru güzel 55 tl nin tamamını gönderdim sonra buna ilk yarısını gönderdikten sonra bana şifreyi verecekti çünkü sözde ! sonra dönek herif vermedi yok işte meşguldüm falan riota ticket atıyorum vermiceksen dedim, sonra hemen döndü bu şerefsiz herif bu resimlerin hepsi kanıt beyler dediğim gibi sözde hesap onun değilmiş. Çok güldüm ya bu attığı pmi görünce bu adamı bu konuyu görüyorsa uyarıyorum o hesap senin ıd de doğru adım gibi eminim çünkü giriş yapıp bir oyun atmıştım ıd sini değiştirdiysen bilemiyorum riota ticket attım ve o hesabı vermezsen hem adın dolandırıcıya çıkar hemde o hesap sana yar olmaz bilesin gider riota ticket atarım herşeyi anlatırım delilse delil o hesap ikimizinde olmaz.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
kasıyor
Beyler ben lol oynarken ping normal 60-76 değişiyor internet hızımdan kastığını pek düşünmüyorum fps de değişiyor en düşük grafiklerde oynarken bile kasıyor ama oyundayken en az 70-77 dereceyi görüyor sizce kasma ısıdanmıdır ama daha önce bu derceyle oynadığımda kasmıyordu bile fan ısınıp kendi kendine zarar falan vermiş olabilirmi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.