B

Çavuş
11 Aralık 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Newegg laptop tavsiyesi
Merhabalar arkadaşlar,

Aşağıdaki iki laptop arasında kaldım. Gtx 970 li bir masaüstü bilgisayarım var ama şu an işimden dolayı bir laptop ihtiyacım var.

Almışken düzgün bir şey olsun demeli miyim yoksa Gtx 1050 li laptop az çok oyunları açacak düzeyde yeterli olur mu kararsızım ve aradaki fiyat farkına değer mi ? Fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler herkese.

https://m.newegg.com/global/tr/product/N82E16834155022

https://m.newegg.com/global/tr/product/N82E16834155024?ignorebbr=1
B
9 yıl
(ALINDI) Sistem topladım bir göz atar mısınız?
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla bir şeyler topladım sistem 3800-3900 arası tutuyor. Eklenip çıkarılacak bir şeyler var mıdır? Sizin de tavsiyelerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >



EDİT: Sipariş verdim. Fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. :)
B
9 yıl
ALINDI- 32 inç TV tavsiyesi yarın alınacak -ALINDI
Arkadaşlar küçük oda için 32 inç bir tv arıyorum. Full HD olsun da Smart Tv olmasına pek gerek yok.
http://www.teknosa.com/urunler/110012629/samsung-32f5070-fhd-dvb-s-led-lcd-tv şuna bakıyorum ama çok bir bilgim yok bu konularda indirimdeymiş fiyatına göre uygun gibi geldi.
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Edit: Şu ürünü aldım arkadaşlarhttp://www.bimeks.com.tr/urun/144248/lg-32lb652v-82-ekran-3d-led-tv.aspx
B
10 yıl
Superonline\u0027a geçtim cayma bedelini karşılamıyor
Arkadaşlar geçen ay telefon ve interneti superonline a taşıttım. Aradılar 10 dakika konuştum özellikle taahhütüm var karşılamıyorsanız geçmek istemiyorum dedim. Israrla her işlemi biz yapacağız siz bir şeye karışmayacaksınız herhangi bir ücret ödemeyecekseniz dediler. Kabul ettik geçtik. Bugün ttnette 353 lira fatura geldi. Superonline'ı aradım olayı anlattım biz sadece 120 lirasını karşılarız siz ödedikten sonra bize gerekli belgeyi gönderirseniz dediler. Başta söylenen şeyleri anlattım sizi bayiden aramışlardır o konuşmalar kayıt altına alınmıyor yapacak bir şey yok ödeyeceksiniz diyorlar. Superonline pis işlerini bayilere kayda alınmayan konuşmalar ile mi yaptırıyor. Bu nasıl iş anlamadım şikayetvar.com a şikayet yazdım ama ne çıkar sonuç bilmiyorum. Sizinle de paylaşmak istedim belki benzer bir durum yaşayan vardır diye.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.