S

Teğmen
28 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 gün
Hangi klavyeyi alırdınız?
  • Rampage W-Granite Red
  • XPG Summoner Red
  • Monster Pusat K3 Pro
  • Gamepower EVA 5 Red
  • Gamepower Overlord Red

Yukarıdaki klavyelerden birisini alacağım. Fakat karar veremedim. Siz olsanız yukarıdan birini almanız gerekse hangisini alırdınız? (Farklı klavye önerisi istemiyorum.)

Klavyelerin karşılaştırması:
https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/703561-742111-796572-920564-930058/monster-pusat-k3-pro_gamepower-overlord_xpg-summoner-red_gamepower-eva-5-red_rampage-w-granite-red/

Şimdiden herkese teşekkürler!
S
geçen yıl
Cities Skylines tarzı oyun önerisi
Cities Skylines tarzı simülasyon, strateji, şehir kurma ve yönetim tarzında oyun önerisi verir misiniz?

Ancak bu oyun insanların ihtiyaçları üzerine olursa çok iyi olur. Asıl aradığım o çünkü.

Örn: Tycoon City New York. Bu oyunda şehir vardı ama iş adamı olarak bina, dükkan, arsa alıp ihtiyaçlara hem cevap verip hem para kazanabiliyordun.

Veyahut Transport Fever. Tabi sadece ulaşla kısıtlı ama "insanların ihtiyaçları üzerine" derken neden bahsettiğimi anlatmaya çalıştım.
S
4 yıl
İçinde Türkçe Barındıran Şarkılar
Türk yapımı ya da yabancı yapımı fark etmeksizin sözlerin genel itibari ile yabancı olup araya Türkçe kelimeler ya da cümleler serpiştirilmiş şarkıları seviyorum. Ya da Plain Jane'de olduğu gibi günlük hayatta kullanmış olduğumuz Arapça'dan gelen kelimeler(maşallah vb.). Benim bulduğum şarkıları aşağıda paylaştım. Var mı örnekleri paylaşır mısınız?

Summer Cem - Tmm Tmm
Dj Rasimcan - Oriental Swag
Dj Rasimcan - Salla Salla
Asap Ferg - Plain Jane (Gerçi bunda Arapça)
Brianna - Lost in Istanbul (Sadece İstanbul Türkçe)
Summer Cem - Yallah Goodbye
Sanjin - What You Want
S
5 yıl
Pc\u0027yi Tv\u0027ye Hdmi ile bağlamada kasma sorunu
Laptopta kasmadan oynadığım oyunu televizyona Hdmi ile başlandığımda kasma sorunu yaşıyorum. Ne yapmam gerekiyor?
S
5 yıl
Ekranın dokunma algı ayarı
Samsung A5 2017 telefonum var. Pubg gibi oyunlarda aynı anda ekranda üç parmağımı aynı anda kullanmam gerekiyor. Ancak ekran iki parmağımdan fazlasını algılamıyor, tutukluk yapıyor ya da üçüncü parmağı ikinci parmak sanıyor. Bu telefonun algı sayısı az olduğu için mi yoksa bunu ben ayarlayabilir muyum? Eğer ayarlanabilirse nasıl yapabilirim? Teşekkürler!
S
6 yıl
Şarkı önerir misiniz türü içerde
No. 1 - Hiç ışık yok ve Özlem Akgüneş - Korkuyorum tarzında şarkı önerir misiniz?
S
7 yıl
Kulaklık yankı sorunu
Yeni kulaklık aldım (kulakiçi kulaklık mikrofonlu) oyun içinde arkadaşlarla konuşurken (ts, discord) onlar kendi seslerini duyuyor. Ayrıca benim oyun sesim de onlara gidiyor. Sebebi ve çözümü nedir? Teşekkürler!
S
7 yıl
Chrome tarayıcı geçmişimi nasıl saklarım?
Öncelikle neden konuyu buraya açtım çünkü Tarayıcılar için bir seçenek yoktu İnternet başlığında. İnternet harici bir yerde bunun konusu varsa da onu oraya taşıyan arkadaş bunu da oraya atabilir. Uyuz oldum.

Konuya gelirsek:

Bilgisayarımın geçmişi sürekli siliniyor. Belli ki biri olmaması gereken şeylerle uğraşıyor ki buna gerek duyuyor. Bunu öğrenmek istiyorum. Fakat geçmiş araştırmalarıma göre geri gelmiyor. Bunu bir kere yapan bir daha yapar. Geçmişi kaydeden bir program önerir misiniz? O kişi tarayıcının geçmişini silse bile bu programda kayıtlı kalsın ki bende öğrenebileyim.

Teşekkürler iyi forumlar!
S
7 yıl
Resimleri verdim, düzenleyerek duvar kağıdı yapar mısınız?
Photoshop üstatlarım aşağıda istediğim resmin nasıl olacağını karaladım. Altında da ona uyacak resimleri koydum. İnşallah olur.

İstediğim olay şu; Karanlığın içinde yürüyen bir asker ve arkasında gaz maskeli düşman askeri. Arkasından bakıyor yani gizlice arkasından yaklaşıyor. Allta paintte çizmeye çalıştım. ::)

< Resime gitmek için tıklayın >

(Fakat bunlar biraz daha oyun tarzı animasyon tarzı veya vektör olabilir. Yani realistik kalmaması yanlısıyım ki resimlerin görüntü kalite sorunları da ortadan kalkar diye umut ediyorum.)

Öndeki adam:
(Bu şuan bize göre sola bakıyor ya bu sağa doğru bakacak. Ya da bu uygulama diğer resim-alttaki- için yapılacak.)

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaki gaz maskeli adam:

< Resime gitmek için tıklayın >

Umarım anlatabilmişimdir. Yapacak olana şimdiden çok teşekkürler!

Önemli Not: İstediğim şeyin çok zahmetli olduğunu biliyorum. Photoshop kullanıyorum fakat dizüstü bilgisayarım ve 10TL'lik mouse şuan bunu yapmama olanak vermiyor. Yapacak biri çıkar mı onu da pek sanmıyorum ama kendini photoshopda geliştirmek için bedava bu işleri yapanlar var. Kiminin parası kiminin duası. Umarım onlardan biri de buna el atar. Tekrar tekrar teşekkür ederim şimdiden.
S
7 yıl
CS:GO Takıma adam aranıyor!
Enkebit adlı takımımıza bir Awper ve bir de Fragger arıyoruz.

Rütbe aralığımız MG - LEM arası.
Yaş aralığımız 18-25 arası.

Fakat takım olarak rütbeye ve yaşa değil işleve bakıyoruz. Affınıza sığınarak "mal" olmayan, troll olmayan, boş konuşmayan, IGL 'nin sözünden çıkmayacağını öl dediyse bile ölmesi gerektiğine kafası basan arkadaşlar arıyoruz.

-Takımca yaptığımız düzenli spray, spot, smoke çalışmalarına katılmakta sıkıntı yaşamayacak,

-Akşam 8 sabah 4 arası açık olabilen (genel itibariyle 12den sonra maç atıyoruz bu yüzden 12 sonrası açık olmak öncelikli. 12den öncesinde antrenman ve ısınma yapıyoruz)

-Rolünün görevini bilen ve görevleri dışına IGL demedikçe çıkmayacak,

-Hevesli, aimi map bilgisi az olsa bile hevesli öğrenmeye açık her fırsatta IGL ile iletişimli bir şekilde antrenman yaparak takıma yetişmeye ve yarar sağlamayı amaçlayacak,

-Maç attığımız: train, mirage, cache, overpass, cobblestone haritalarında (en azından hangi yol nereye çıkıyor bilsin biz üstüne koyarız) bilgili arkadaşları bekliyoruz.

İletişim: Enkebit Takım Kurucusu ve Lideri Behlül "soytarI" SOĞUKSU
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.