K

Çavuş
14 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
arkadaşlar sabah yaşadığım acı bir olayı anlatıcam sizlere (akü içerir)
Sabahleyin bime uğramıştım antifirzli cam suyu gelmiş ucuza neyse aldım geldim aracın yanına gitttim cam suyu donmuş haznesi sağlam neyse arabayı az çalıştırıyım dedim çalıştı 30 saniye kadar kapattım. Sonra cam suyunu ekledim vs yeniden arabayı çalıştırayım dedim hava buz gibi ve her yer don buz yani arabanın marş motoru oldukça yavaş döndü ve araba çalışmadı. kaç sefer denedim yok az dönüyor tık kalıyor göstergeler kafayı yedi resmen benzin deposu fule kadar çıkıyor ve hararet ibresi sona dayanıyor. Sorum ise sizlere ilk defa yaşadığım bu olay nedir akü ömrünü bitirdimi? Hatta dün baya bir çalıştırmıştım ve bi yere gittim geldim. Şarj ettirsem yine düzgünce kullanabilir miyim? araba garajda ve de itsen de çıkmaz yola kadar başka araç ile çekilmesi gerek artı kar var ! Akü ömrünü tamamlamışsa hangi marka alayım öneri lütfen.
K
10 yıl
mercedes yıllar sonra marşa basılırsa!
Videoyu izlemek için tıklayınız
youtube izlerken denk geldi dizel motor ve biraz uğraş sonucu çalıştı. Rölantisi bile güzel geldi bana
K
10 yıl
rot mili ve viraj uç lastikleri değişirse!
Sorum şu arkadaşlar bunlar değişirse rot balans vs ayarcıya gitmem gerekir mi? rotçu bunlar bozuk değiştirsin ustan dedi ama bende yaptırmadım usta fazla işçilik fiyatı söyledi kendim değiştirebilirim sanırım.
K
10 yıl
lpg de aracı patlatma yapan okusun(çözüldü)
Arkadaşlar belki faydası dokunur diye buraya yazma gereği duydum kendim çok çektim bu patlatma olayından dolayı. Öncelikle araba 3 yıldan beri bende. enjeksiyonlu bir motor ve düz sistem takılı lpg bulunmakta. 3 yıldır ilk seferlerde ufak patlamalar oluyordu ben patladığını bilmiyordum yani tampona taş çarpıyor sanıyordum neyse patlamaymış sonraları anladım daha da kuvvetli patlamaya başladı. gaz ayarı vs kaç kere yaptırdım gazcı da bişey bilmiyor bi çözüm yolu söylemedi düz sistem patlar vs aynı şeyi motorcu da dedi. elektrikçide dedi sıralı tak kurtul vs. neyse ateşlemede sorun olabilir düşüncesiyle bujilerden başladım değiştirmeye. olmadı yine sıkışıp patlıyor hatta filtre kutu parçalandı bantladık şimdilik. sonra buji kablosu aldım orjinal. taktım şuan kaç yere araba ile gezdim patlatma yok. ayrıca arabanın çalışması değişti. güzel gaz yemeye başladı. patlatmadan eser kalmadı şükür. daha önce düşünememek bize baya masrafa neden oldu. bir gaz ayarı yaptırsam ve az rölantiyi dengelesem çok süper olacak. eski kablolar çalıştırmasına rağmen patlatır lpgde, benzinde hiç bişey fark ettirmez diyeceklerim bunlar.
K
10 yıl
yağ yakan araç ateşleme bobini bozar mı?
yağ yakan araç ateşleme bobini bozar mı? veya distribütörlü araçlar için distribütörü bozar mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.