Z

Teğmen
02 Kasım 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
7 yıl
Önlisans Mezunu Yurtdışında Lisans Tamamlama
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar önlisans mezunuyum polonya vs lisans tamamlamak mümkün mü? Neler gerekir ?
Z
8 yıl
Aracın üstündeki kolonlar ile tesisat bass anfi ve mid takım önerisi
İyi akşamlar arkadaşlar aracıma ses sistemi bağlamak istiyorum 2 amfi mid takım ve bass olarak düşündüm yorumlarınızı bekliyorum 2000 wattlık bir bass düşünüyorum marka öneriniz varsa yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Z
8 yıl
Suudi Arabistan\u0027dan Xiaomi Mi5 Getirmek
İyi akşamlar nisan ayında yakın bir akrabam arabistan gidecek telefon getirecek nereden alabilir telefonu istediğim model telefonu nereden bulabilir veya hangi sitelerden fiyatını öğrenebiliriz?
Z
8 yıl
Şirket Üzerine Yabancı Plakalı Araç Alma
Merhaba A.Ş Şirketimiz Adına Yabancı Plakalı Araç Getirmemiz Mümkün Müdür? İhracat ve İthalat Yapan Bir Firmayız.Saygımlarımla
Z
9 yıl
Hi-level 1 Tb Hlv-ssd30ult/1t S3 Nasıldır Kullanan Var Mıdır?
Arkadaşlar Bu Yazdığım Ssd Kullanan Var mı İyi midir Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.webdenal.com/hi-level-hlv-ssd30ult-1tb_752983.html?ref=akakce&v=1.28
Z
9 yıl
İki SSD Arasındaki Fark
Z
9 yıl
GTA 5 Online Püf Noktaları ?
Arkadaşlar GTA 5 Online oynuyorum doğrusu oynamaya çalışıyorum püf noktaları nedir millet gelip uçakla bomba atıp öldürüyor sağlam silahlarla geliyor Eziğim yani püf noktaları var mıdır nedir ?
Z
9 yıl
GTA 5 Gtx970 Coil Whine
Arkadaşlar gtx970 gta5 oyununu oynarken aşırı derecede ısınıyor ve ekran kartından ses geliyor bu normal bir şey mi ? Stok fanı var i5 4690K Ve Fps Kayıbı Yaşıyorum.
Z
9 yıl
Gtx 970de kullanılabilecek monitör ıps led farkı nedir ?
Arkadaslar kasa hazır monitörüm yok bu ekran kartına gidecek en iyi monitör hangisidir en fazla 700 TL verebilirim ıps ve led monitör falan var farkı nedir ?
Z
9 yıl
Gtx 970 Evga Coil Whine
Arkadaşlar Sistemi 1 hafta oldu toplayalı payday heist oyununu açıyorum oyuna girme ekranında coil whine oluyor oyun başladıktan sonra olmuyor sadece oyunu başlatma single player vs. yazan yerde oluyor ne yapmam gerek arkadaşlar ? Isınma Biraz Var gibi Stok Fanıyla kullanıyorum İade etmem gerekir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.