H

Yüzbaşı
22 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
93 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
3 gündür giderilemeyen arıza
29015919 numaralı destek no'su ile 25.10 tarihinden itibaren eve internet sağlayamıyorlar. Ne ulaşabiliyoruz bu arkadaşlara ne sorunumuz çözülüyor. 1 günün parasını alan firma 3 gündür sağlayamadığı internet için de herhangi bir şey yapmıyor. Daha kaç gündür gelip gelmeyeceği de meçhul. Önce buraya sonra ekşi ve şikayet sitelerine de konu açılacaktır. Yeni hat bağlatmak isteyenler için bilgilendirme olarak burda da kalsın
H
9 yıl
PerfectFire [PfTR] PS4 Şartlı Üye Alımı
< Resime gitmek için tıklayın >

Herkese iyi oyunlar!!!

Farklı gruplar altında başladığımız arkadaşlık ve dostluklarımıza, yeni kurduğumuz grupta da devam etmek istiyoruz. Her ne kadar düğün davetiyesi gibi bir giriş olsa da amacımız evlenmek değil eğlenmek.

Öncelikle birbirimize saygı gibi saçma bir istekte bulunmayacağız, çünkü bu zaten grup olmanın değil toplumda yaşamanın kuralı. Dolayısıyla beyinlerin ve dillerin özgür bırakıldığı bir ortamda insanların karakterleri çok daha net ortaya çıkıp çok daha verimli dostluklar kurulabiliyor. En azından biz böyle biliyoruz.

Grup kuralları başlığı altında bir çok saçma sapan şey yazılabilir, hadi yazalım o zaman;

1) Headset yani nam-ı diğer kulaklık kullanmanız mecburdur. Eğer yoksa duman ile de haberleşilebilir. Ya da önerilen bir diğer iletişim aracı oy birliği ile kararlaştırılabilir. Yani açılan odalar da sohbet edebilmek için headset ve sağlam bir kulağa ihtiyacınız vardır. Doğuştan var olan ekipmanınızı saymazsak lütfen diğerini tedarik edin, çatılarda bizi ateş yakmak zorunda bırakmayın. Gruplara katılıp sapıkça ses dinlemeyi tercih ederseniz de o sizin hayatınızdır saygı duyarız.

2) Sohbetler sırasında her odaya bir zabıt dikip neler konuştuğunuza dikkat kesilecek görevli arkadaşlar olacaktır. Küfür ederseniz ağzınıza biber sürülecek, olmadı, biz çok temiz ve küfür eden insanlar olmadığımız için gruptan atılacaksınız.

3) Paylaşımcı olmayacaksanız, oyun oynarken konuşamayan, rejim yapanların karşısında cips yiyip bira içen insanlardansanız gruba gelmeyin. Gidin single oynayın, yiyip içip şişmanlayın.

4) Grubun yöneticisi grubun tüm fertleridir, kurulan grup üzerinde kimse hak iddia edemez, ama her hiyerarşik düzende olduğu gibi illaki birilerine işlerle ilgilenmesi için gaz ve ünvan verilecektir.

5) Üyelik şu anda kapalıdır. Üye alım işlemleri yoğunluktan dolayı tek tek olacaktır. Forumdan gruba katılmak isteyen arkadaşlarımız, konumuza yazarak istekte bulunabilirler. Bundan sonra da grup üyeleri kısmında ilk 3 sırada bulunan kişilerin psn adresine “playstationturkiye” mesajı yazarak arkadaşlık talebinde bulunacaklardır. Ardından da aynı isimle kurulmuş sohbet odalarına girip kendilerini tanıtacak ve sohbete katılacaklardır. Yani üyelik alımı, istek sonrasında PS4 üzerinde sohbet odalarında tanışarak olacaktır.

6) Herkes istediği oyunu oynamakta serbesttir. Gruba girdiniz diye toplama kampında değilsiniz. Belli bir süreyle ya da uzunca bir süre sadece bir oyun oynamanızda beraber oynuyorsak sıkıntı yoktur. Ama grubun oynamadığı bir oyunu tek başınıza oynuyorsanız hata sizdedir, çünkü aldığınız zevki anlatsanız muhtemel bizde size katılırız. Dolayısıyla cüzdanınızın kaç oyunu alacağı bizi ilgilendirmez, elinizdeki tek oyunla dahi gruba katılım gerçekleştirebilirsiniz.

7) playstationturkiye.net adresinde oyun incelemeleri, seri oyun videoları gibi yapmayı istediğimiz projelerimiz var. Burada üyeliği olmayan fakat Facebook üzerinde kurulmuş grubumuzda harika paylaşımlar yapan arkadaşlarımız var, ilginizi çekerse oraya da katılabilirsiniz. Yani ilginç olarak özgürsünüz. Forumda üst sıralarda olma gibi bir niyetimiz hele ünvan sahibi olmakla hiç işimiz yok. Canınız hangi mecrayı kullanmak isterse kullanabilir ve paylaşımlarınızı yapabilirsiniz. Size oraya gitme, buraya yazma diyen bir güruh burada olmaz, he birisi egosunun kurbanı olup derse de çok kaile almayın he deyin geçin, biz icabına bakarız merak etmeyin.

8) Gruptan ayrılmak, ayrılıp farklı gruplara gitmek isteyen arkadaşlar hakkında Ctrl+Shift+PrintScreen ya da Ekran Alıntısı Aracı kullanılarak ekran görüntüleri alınmayacak, paparazzilik yapılmayacak, gittiği grubun üyelerine taciz mesajları gibi forumlarda ki grup dağılımlarında denenmiş ve denenecek tüm eylemlerden imtina edilecektir. Yani arkadaş olmanın, beraber paylaşmanın, dahası insan olmanın tüm gerekleri yerine getirilecektir. Bu yüzden gelen arkadaşlar kadar giden arkadaşlar olursa onlara da kapımız her zaman açıktır. Kişisel evrim sürecini tamamlamış, geçerli bir nüfus kağıdına sahip herkes oyunlarımıza, paylaşımlarımıza, sohbetlerimize katılabilir. Eğer beğenmezse de gönül rahatlığı ile gidebilir. Arkadaşlık baki forumlar geçicidir.


Facebook Adresimiz :

https://www.facebook.com/groups/Playstationtrr/


Web Sitemiz :

http://www.playstationturkiye.net

Grup Üyelerimiz ; ( Sıralama Psn / Yaş / Forum nicki / Gerçek isim olarak gitmektedir.)

* kainahvita / 32 / kainah / Cihan
* alperkemal / 23 / CsNqVa / Kemal
* MySouL9663 / 32 / MySouL9663 / Efe
* onurserdaroglu / 36 / homeknight / Onur
* chnuzun / 24 / SuspecT / Cihan
* thequick17 / 24 / thequick / Burak
* Ghost_Hakan / 25 / GhostHKN / Hakan
* kimlend / 25 / Kraven / Doruk
* kornrulez / 31 / kornrulez / Mehmet
* forever26TR / 26 /patapon_00 / Ufuk
* GorkyTR / 22 / Gorkster / Görkem
* PewPlaya / 26 / pew / Melih
* francoygt / 23 / yigitcanokur / Yiğitcan
* Proxima1986 / 28 / Proximaa / Çağatay
* lLeGenDl34 / 34 / |LeGenD| / Halil
* Wilter2015 / 15 / wilter / Furkan (Çırakdan bir tık ileride üye )


* GRUBA KABUL EDİLEN VE ADI YAZILAN HERKES LİSTEDEKİ BÜTÜN PSN NiCKLERİ EKLEMELİDİR. LÜTFEN BUNA DİKKAT EDELİM. GRUBA EN SON GIREN KİŞİ,ILK ÖNCE ILK 3 KİŞİYİ,DAHA SONRA EĞER UYGUNSA DİĞER TÜM ÜYELERI EKLEMEK ZORUNDADIR.

NOT: Arkadaşlar bir şey daha vurgulamak istiyoruz,amacımız listeyi kabartmak kalabalık gözükmek değil,hedefimiz bu olsaydı diğer gruplar gibi yapar,yazar bırakırdık. Amacımız gerçek dostluk kurmak ve sağlam oyuncu kadrosu oluşturmak. Lütfen buna dikkat edelim,ismimizi yazdırıp çekip gitmeyelim :)
H
12 yıl
Itunes resim isimleri
Arkadaşlar hayırlı akşamlar; İos 5.1 kullanıyorum, itunes ile eşleştirdiğim resimlerin isimlerini göremiyorum, yani x.jpg, y.jpg vs.. Telefonumun içindeki resimlerin isimlerini görmek benim için önemli, bunun için fotoğraf yazılımlarından birçoğunu denedim ama istediğim gibi olmadı, kullanan bilen bir arkadaş varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim
H
13 yıl
Iphone 4 Resim Etiketleme
Arkadaşlar merhaba, tekstilciyim ve kullandığım modellerin resimlerini çekiyorum. Hangi modelin hangi resim olduğunu da isimden anlıyorum. Şöyle ki resim dosyasının adı 78961.jpg gibi, benim için bu resmin model numarası 78961. Telefonumun içine de attım bu resimleri ama resim isimlerini yada özelliklerini göremediğim için hangi resmin hangi isim olduğunu bulamıyorum. Bunun için ana menü gerisindeki "ara" bölümünü kullandım ama olmadı. Bununla ilgili 3.parti yazılım varmıdır, ya da ios içerisin de herhangi bir şekilde yapabilirmiyiz. İlginize teşekkür ederim.
H
16 yıl
YEREL AĞDAKİ İNTERNET KULLANICILARI
Arkadaşlar 10-12 bilgisayarlık bir ağda bazı bilgisayarların sadece 25 numaralı portunu açıp yani sadece mail alıp vermelerini sağlayıp 80 numaralı portu kapatmak istiyorum, modemin yazılımı bir işe yaramadı, bunu yapabilecek bir program tavsiye edermisiniz
H
18 yıl
Tenis Games
EA'da dahil zannedersem şöööle güzel bir tenis oyunu yok 3d olan, zor olan.. Hatta EA'nın sitesine baktım herifler sokak amerikan futbolu, buz hokeyide dahil hemen hemen sadece Amerika'da popüler olan sporların bile oyununu yapmışlar ama gördüğüm ve bildiğim kadarı ile Tenis oyunu yok. Bildiğiniz güzel bir tenis oyunu varmıdır ve sizce neden yapılmamıştır şimdiye kadar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.