X

Çavuş
26 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
2 yıl
Realme gt master edition
Fiyatlar uçmuş vaziyette. Orta sınıf 778gli realme gt master editionu 2. El 1 aylık 7500 civarı alma arifesindeyim. Sizce iyi mi? Kullanan var mı? A52s çok övülmüş fakat şarj süresi çok uzun geldi. Kamera olarak daha iyi diyorlar ama bu da pek kötü değil gibi. Başka öneriniz var mı bu fiyat aralığına? Yurt dışı ürünler kapanıyor mu bu fiyatlara anca onları alabiliyoruz.
X
3 yıl
Evleneceğim. 65 inç tv arıyorum. Çok pahalı Fiyat performans televizyon önerisi istiyorum lütfen.
Yaza doğru evleneceğim. Tv bakmayı seviyoruz. Spor ve film için en doğru ürün hangi marka ve ürün olur? Dijitsu gibi ürünlerde olabilir. Ama alınjr mı? İyi midir? Kullandıkları panel nedir? Yoksa oled gibi ürünler mi tercih edilmeli.
X
6 yıl
İzmir\u0027de Opel Astra 115 hp atmosferik motora en iyi lpg dönüşüm uzmanı,usta arıyorum.
Malüm benzin 6ya vurdu. Lpg şart oldu. Fakat aracımızı çok uzun süre bineceğimiz için lpg dönüşümünü işinin piri birisine yaptırmak istiyoruz. Çok araştırdım fakat tam bir öneri bulamadım. Atiker gold'a iyi diyorlar. İzmir menemen çiğli veya manisa tarafında en iyi lpg montajını kim yapar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.