E

Onbaşı
20 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
İnternet yavaşlıyor, ses yok, sonra tamamen gidiyor, hala ses yok! YETER!
Benim alt yapım 8MBPSye kdr destekliyor, tüm hız testleri 2MBPS ya veriyor ya vermiyor 1 haftadır, bana gelen cevap bizde aktif 16mbps gözüküyor wirelessdandır. Şaka gibi, sonra internet koptu bi kaç saat evvel kopuş o kopuş, internet ışığı yanıyor, dls yanıyor yani onlara göre internet gene "aktif". Ama modeme reset atarsam internet yanmıyor, modem ayarlarında şifre'yi bidaha yazarsam gene geliyor ama internet her halde yok.

İnsan bi telefon açıp sorununuz düzeldi mi bişey der yani, her yer robot zaten biz onları arayamıyoruz. Telefonumun interneti bundan daha sabit 1 aydır kullanım sonucu bu gerçekle karşılaştım. Harbiden sıkıldım.

Her hangi bi şekilde onlarla iletişime geçmenin bir yolu var mı? Robot harici yani, telefon ilen?
E
10 yıl
Monitor tavsiyesi - 200-300 TL (Oyun)
Arkadaşlar ben oyun için monitor bakıyorum benim eski monitor öldü. 200-300tl verebilirim en fazla. İndirim bekleyebilirim o yüzden 350tlye falan güzel monitor var indirim bekle diyorsanız onuda önerebilirsiniz. Mümkünse 21.5" tercihimdir.

Ben AOC i2269VW sevdim ama 380TL biraz tuzlu geldi.
E
10 yıl
Oyun için Laptop tavsiyesi 2500TL Limit.
MSI GE70 2PC <- İsveç sitesi bi fark vardır belki diye bunu linkledim 2500 TL bu.

Oyun için bundan iyisini bulmak mümkün mü sizce bu paraya Türkiye'de? (Yada İsveç'te) Fiyatı düşürüp fiyat/performans daha uygun bişeyde olur. Sadece Wildstar ve League of Legends oynancak.
E
10 yıl
AMD Phenom II x6 1075T ile ilgili bi kaç soru.
Şimdi ben ne kadar cpu-z resmi gördüysem hepsinde multiplier: 15x diyor. Fiks yani

Benim cpu-z x15.0 (4-17.5) diyor. Bunun sebebi nedir? Overclocklamıştı biri bi ara şimdi normal ayarlarında o yüzden buraya yazıyorum. Overclock ile bunun bağlantısı nedir? tam olarak noluyor burda?
E
11 yıl
Ekran kartı seçimi ve aralarındaki performans farkı
EVGA GeForce GTX 760 SC ACX - Gigabyte Radeon R9 270X 2GB

Ben 760 alıcam galiba aralarında bir miktar fiyat farkı var (270x daha ucuz.) ancak performans farkı ne kadar olur? Tavsiyeniz nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.