O

Er
26 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
Konu Edit
Edit// Konu kapanabilir.Konuyu silermisiniz..
O
6 yıl
Araç Kayıt cihazından verileri nasıl alırım ?
merhaba arkadaşlar..resimdeki kayıt cihazından kayıtları nasıl alabilirim ? 1 adet USB,1 adet Cat5 girişi var. Bu girişlerden bağlanınca hiçbir şeye ulaşamadım. sağ taraf da kilit var.o kilidi açıp hdd yi söksem bağlantı yaparak kayıtları alabilirmiyim? yada öneriniz nedir?

not: sorun çözülmüştür.
O
7 yıl
Ani Gaz kesme Motor arıza lambası
merhaba arkadaşlar..

gecen hafta bir araç aldım.eski sistem(tek nokta enjeksiyon) LPG vardı. sorunsuz birkaç gün kullandım hatta uzun yoldam geldim. atiker sıralı sistem taktırdım. 2-3 km gidince aniden gaz kesiyor ve hemen toparlıyor o arada motor arıza lambası yanıyor. Sadece LPG de yapıyor.Benzinde çalışıyorken kesinlikle bu sorun yok.

hem montajı yapan yer hemde farklı bir ustaya gösterdim.ayarların normal olduğunu sorunun lpg sisteminden olmadığını söylediler. çok can sıkıcı durumu var.bu şekilde kullanılmıyor arabayı kıracak..lpg montajından sonra arabaya yaptırdığım işlemler var;

* Enjektör,boğaz kelebeği ve yakıtla ilgili ne varsa uzman bir enjektör & Karburator ustasına temizlettim ayar ve bakım yaptırdım. hava akışmetre ayarına kadar mükemmel çalışıyor..rolanti falan gayet normal..

fakat ne olduysa bu bakımdan sonra oldu..adama bugün götürdüm dinledi baktı motorda sorun yok dedi.başka lpg'ci ye gönderdi.o ustada birşey bulamadı. karburatörcü arabayı bırak birkaç gün bakıp araştıralım dedi.deneme yanılma ile arayacağız dedi.bende bırakmadım. sizce bu sorun neden olabilir ?

aracım 1989 model opel omega 20 i
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.