A

Çavuş
26 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
W212 fl amg kahverengi alinirmi
merhaba arkadaslar, size sorum olacak sizce AMG paket w212 fl kahverengi alinirmi? Genellikle bu renkleri avantgarde yada elegance var. Ama amg pakette bu renk degisik durmus. Sizce alinirmi. Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler..
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Kahverengi w212 fl amg paket alinirmi?
Merhabalar arkadaslar, sizlere sorum olacak sizce mercedes amg paketlere kahverengi yakisirmi? Simdiden tesekkurler..
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
Mercedes c180 makyajlı mı BMW 520d (e60) mı
Arkadaşlar size bi sorum olacak sizce ayni paraya 2012 c180 mi mantıklımı yoksa 2008-2009 520d mi sizce hangisini alınır. 520d üst segment ama c180'den 3-4 model eski. sizce hangisi. Şimdiden teşekkürler cevaplariniz için.
A
8 yıl
BMW 3 serisi mi yoksa Opel insignia mı?
Merhaba arkadaşlar, sorduğum soru bazılarına saçma gelebilir ama sizce Bmw 3 serisi mi yoksa Opel insignia mı duruş olarak daha iyi. bence bmw de güzel ama insignia'nında duruşu güzel. sizin fikirleriniz ne sizce hangisi?
A
9 yıl
iphone 6 bu kadarmi kötü
Merhaba arkadaslar, önceki iphone 6 space greyde ön kamera kaymasi oldu ve garanti degistirdi verdikleri telefonunda ön kamerasi yavas yavas kayiyor. bu nasil bir telefon? keske iphone 5 satmasaydim hic sorun yapmamisti. sizce gene gidiyimi yoksa gitmiyimi garantiye? simdiden tesekkürler!
A
9 yıl
Iphone 6 garanti degisim?
Merhaba arkadaslar, telefonumun ön kamerasi hafif sola kaymis ve kamerada birsey yok ama diyorlar ilerde resim cektiginde resim siyah olur. telefonumu garantide degistirecem ama internette foruma baktim diyo verdikleri telefon tamir edilmis telefondur sizce sifir mi veriyorlar yoksa tamir edilmismi? kutusunun icindemi yoksa sadece telefonumu? simdiden tesekkürler!
A
9 yıl
iphone 6 kasa ehilmesi garantiye girermi?
Merhaba arkadaslar sorum su: iphone 6 elimden düstü ve kasanin kulaklik girisinin oldunu yer hafif egildi. garantiye girermi? ve düstügü bölgesinde telefonun ekranida oynuyo. simdiden tesekkürler!
A
9 yıl
8.1.2 mi 8.3 mü daha stabil?
Merhaba arkadaslar, sizce ios 8.1.2 mi iyi yoksa 8.3 mü iyi. telefonum iphone 6 simdiden tesekkürler!
A
9 yıl
konu kapansin
....
A
9 yıl
Samsung galaxy tab 7.7 türkce dil nasil yapilir
Merhaba arkadaslar, Galaxy tab 7.7 dillere giriyorum ama türkce secenegi yok. nasil türkce dili yapabiliriz bi cözümü varmi? ve bunu detayli bi sekilde yazarsaniz beni mutlu edersiniz. Simdiden tesekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.