N

Teğmen
22 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Köpek İçin Kurutulmuş Ödül Maması Önerisi
Merhaba,

Piyasada kurutulmuş köpek ödülü üreten güvenilir bir marka var mı?
Araştırıyorum ama hiç biri aradığımı sağlamıyor.
Kurutulmuş biftek diyor ama içinde başka şeylerde mevcut.
Örneğin pirinç.
Güvenilir önereceğiniz bir marka var ise sevinirim.
N
4 yıl
Dark VM18 Monitör Kolu Kullananlar
Dark VM18 monitör kolu kullanan deneyimlerini yazabilir mi? Yada başka bir monitör kolu önerebilir misiniz?
N
4 yıl
Tv- PS4 ve Metrobüste Kullanabileceğim Kulaklık Tavsiyesi
Merhaba

Televizyon olarak lg oled B7 sahibim. İhtiyacım hem TV ve PS4 de hem de işe gidip gelirken kullanabileceğim iyi bir kulaklık.

SteelSeries Arctis Pro Wireless inceledim özellikleri vs çok iyi fakat yolculuk sırasında bluetooth gecikme oranı korkutuyor.
Yolda giderken metrobüste netflix izlerken gecikme yaşamak hoş olmaz. Birde bluetooth ile ses kalitesi çok düşüyor mu ? Kullanan var ise aydınlatabilir mi?

Plantronics BackBeat Pro 2 Wireless 2016 - plantronics ürünlerinde taç kısmının kırıldığı söyleniyor. Hatta iki yakın arkadaşımda aynı problemi yaşadı.

Plantronics BackBeat Go 810- bu kulaklık baya iyi bir sese sahip ve çok uygun fakat üste bahsettiğim sorun nedeni ile şüphem var.

Başka önerilere de açığım.
N
4 yıl
Thorens 190-2 Kolun Geri Tepmesi
Thorens 190-2 plak takıyorum sonrasında star diyorum ve kol geliyor plak temas ediyor ve hop tapladan aşağı düşüyor. Ağırlık ayarlarını iyi yaptığımı düşünüyorum.
Tracking force 1,5 ve Anti-skating force 1,5. Zaten kullanma kılavuzunda bu oranları yazıyor. Ağırlık problem diye düşündüm baya video izledim kol dengede kalıyor. Sorun ne çözemedim. Ağırlığı o kadar öne verdim ki düzeldi fakat kol çok fazla aşağı basıyor. iğne OMB 10.

Yinede ayarlarda bir problem olabilir. Türkçe çok fazla kayak yok. Yardımcı olabilir misiniz? Birde bir var sayım olarak plak kolunun geri tepmesi ağırlık ayarının iyi yapılamaması ile ilgili olsun ve bu durum döner tabladan kolun düşmesi ile kendini gösteriyor. Fakat fazla ağırlık uyguladığını nasıl anlayabilirim ?
N
5 yıl
Evden kaçan muhabbet kuşu
Ya gecen mavi bir kuş bulmuştum sahiplendirdim. İki hafta sonra bizim ki kaçtı. Baya aradım yok bulamadım. Nereye uçtu,sanki yer yarıldı içine girdi. Bir umut belki biri almıştır evine diye ilan çıkartım asacağım etrafa. Baya özlüyorum. Kahvaltıyı bile beraber yapardık, dizi beraber izlerdik vs. Babam sağolsun kaçmayacak kuşu kaçırdı. Yürüyerek perdenin altından çıkmış perdeyi kaldırsa içeri girecek hayvan ama o paniklemiş, kuş paniklemiş uçmuş gitmiş. Hemen uyandırdılar beni koştum baktım yok.Belki duyan gören olur. Ümraniye altınşehir mahallesinde oturuyoruz. Yeşil renkli erkek, 4 yaşında ve tırnağının biri belirgin bir şekilde kısa. Başka nerelere yazabilirim. Gerçi internet platformu yok bu konuda düzgün çalışan fakat belki biliyorsunuzdur bir kaç yöntem. Tabi bunların hepsi kuşun bir eve alındığı senaryosu üzerine kurulu.
N
5 yıl
MSI Fan Fiyatı ve Değişimi
MSi gs60 6qe 51 tr laptop mevcut. Fanından gelen aşırı ses yüzünden içini açtım ve fanın bir dişinin kırılmış olduğunu gördüm. Laptopun 3 yılındayım garantisi yok. Servis 150 dolar + kdv istedi o yüzden yollamadım. Peki fanı nerden bulabilirim. CPU ve GPU fanı ayrılabilir mi ? 150 dolar nedemek ya. Fan bu bu kadar pahalı olabilir mi?

paad06015sl n223 fan bu. Hiç bir yerde bulamadım. Piyasada yok.

Şimdi bu fanın yan sanayisini alsam iş görür mü? Yani ne önerirsiniz.
N
5 yıl
TD 190-2 KOLUN GERİ TEPMESİ
TD 190-2 pikap var alalı 1 sene oldu olmadı. Kol ayarları için baya uğraştım fakat düzelmedi. Kol plağın en uçundan başlıyor her zaman. Fakat bazen geri tepiyor ve boşa düşüyor. İğne hızlı iniyor olabilir diye düşündüm fakat yok yavaş iniyor bunda bir problem yok. Muhtemelen çok uça indiğinden ama çok uğraşmama karşın bu ayarda en ufak oynama olmadı.
N
6 yıl
29 yaş Tecil sorunu ve okul bitirme.
Ben okulu yarım dönem daha uzattım. 2019 ocakğında mezun olacağım. Fakat 2018 31 aralık günü son tecil günüm. Sorunum su ben bakaya kaldıktan sonra mezun olur isem kısa dönem askerlik yapabilirmiyim. Bu bilgiyi hangi resmi kurumdan net bir şekilde öğrenirim.
N
6 yıl
Benim olmayan resimlerin telefonumda bulunması.
İphone 6s telefonumda whatsapp albümünde bana ait olmaya resimler var. Dedim ki fotoğrafın ismini, ne zaman çekildiği kimin yoladığı vs öğreneyim fakat galiba böyle bir ayar mevcut değil. Kaçta yollandığı yazıyor fakat o kadar. Whatsapp kişi medyalarına baktım fakat böyle bir resim göremedim. Bu resim nasıl geldi telefonuma bilmiyorum. Korkum ise benim fotoğraflarımında karşıya gitmiş olması.
N
7 yıl
Steam could oyun kayıtı silindi.
The witcher 3 mart ayında harici diske yedeklemiştim. Sonrasında 1 ay önce laptopu servise yolladım. Oyunu bu yedekten geri yüklediğimde o zamandaki kayıtlar mevcut daha sonrası yok. Daha önce bu şekilde yapmış ve en son kayıtlar couldan yüklenmişti. şimdi öyle olmadı. Veriler 2017'nin mart ayına ait. Bu kadar geri dönmek istemiyorum. Ne yapmam gerekir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.